Adventskalender 2022 : dag 10

Feel Zen : Mélange de plantes et pomme saveur orange-caramel. Deze vind ik wel lekker : hij is zoet en heeft een zachte caramelsmaak.

Voel Zen

Deze biologische rooibos kruidenthee met fruit en karamel is een echte ontspanningsparadijs! Druk op pauze. Scherm uit. Geen waarschuwingen meer. Terwijl jij je op je fijne plek nestelt, trekt je kruidenthee. Je ontkoppelt om meer aanwezig te zijn. Het is jouw “jij-tijd”, in je eigen kleine wereld. Hoe kom je er? Feel Zen, de gezonde, serene en cafeïnevrije biologische kruidenthee.
De wereld bruist om je heen, maar ronde rooibos staat achter je. Focus op de zoetheid van appels en sinaasappels, een welkome afwisseling in je hectische dagelijkse leven. Proef de moerbeibladeren en hints van karamel. Je hebt dit.
Ga direct in vliegtuigmodus met Feel Zen, de biologische rooibos kruidenthee!
Verkrijgbaar in losse blaadjes (want ook goed voor de planeet) of in theezakjes voor onderweg.

Je weet het misschien al, maar de rooibosplant is een struik uit Zuid-Afrika die niet tot de theefamilie behoort en dus geen cafeïne bevat. Dus geniet van zoveel theepauzes met deze melange als je maar wilt!

De praline is een stevige fondant.

Het bedeltje is een leuk geschenkje. Vind ik mooi.

De happy stone heb ik beschilderd met een heleboel katjes omdat Free gek is op katjes en dan vooral op onze Figaro. Wanneer ze ‘s morgens binnenkomt, roept ze al ‘kat, kat, kat’ Ze zoekt hem onder tafel want ze weet dat hij graag op een stoel ligt onder het tafelkleed. Ze gaat dan op haar hurkjes zitten en probeert zijn aandacht te trekken. Ik heb haar geleerd dat ze niet mag roepen want dan krijgt hij de schrik van zijn leven… En nu zit ze daar met haar vingertje voor haar mondje. Echt goddelijk om te zien.

Voor wie graag een katje hoort miauwen …. (ik weet niet of je het het hele filmpje zal uithouden …. (hahaha)

Nog een kleine anekdote met Free :

Ik : Wat doet het katje?

Free : mauw

Ik : Wat doet de baby?

Free : mauw

Zo, ze is al goed voorbereid ….

Ik wens jullie een fijne dag !