Nog enkele boeken voor het najaar…

Winterhart

Luly Taylor

In het diepste van de winter komen de duisterste herinneringen boven.

Twee jonge weduwen, in heden en verleden, vechten tegen bedrog en verraad – een prachtig oud landhuis verbindt hun levens met elkaar.

Heden. Caitlyn denkt dat haar huwelijk met Patrick succesvol is. Hij is bijvoorbeeld een van de weinige mensen die niet smoorverliefd is op haar beeldschone vriendin Sara. Hij neemt weliswaar alle beslissingen, maar ze zijn gelukkig samen. Toch?

Als een verschrikkelijk ongeluk haar bestaan op zijn kop zet, is Caitlyn gedwongen om alles wat ze ooit over haar huwelijk dacht en wat ze over Patrick weet te herzien. Ze neemt haar toevlucht tot een oud landhuis en begint langzaam de waarheid te achterhalen.

1947. Engeland krijgt te maken met een van de strengste winters sinds mensenheugenis. De bewoners van Kings Harcourt Manor raken afgesloten van de buitenwereld. Voor Thomasina ‘Tommy’ Carter, weduwe sinds het begin van de oorlog, is het bijzonder zwaar: de last van het ondersteunen van de familie rust op haar schouders. Ze vindt troost bij haar kinderen en bij het interessante gezelschap van Fred, een vriend van haar broer. Maar Barbara is er ook nog, een mysterieuze figuur uit haar verleden.

 • ISBN-nummer: 9789022585504
 • Verschijningsdatum: 8/11/2018
 • Aantal bladzijden: 432
 • Uitgeverij: Meulenhoff Boekerij B.V.
 • Prijs : € 15,99

Over de auteur :

Lulu Taylor groeide grotendeels op in het buitenland en keerde terug naar Engeland om haar school af te maken. Ze studeerde Engels aan de universiteit van Oxford en werkte bij een uitgeverij. Na enkele succesvolle romans is ze psychologische thrillers gaan schrijven waaronder “De winterkinderen”, “De sneeuwengel” en “Wintergeheimen.” Stuk voor stuk prachtige boeken.

Haar andere boeken :

**************

De ongetrouwde graaf

Julia Quinn

Deel 1 van de Familie Bridgerton-serie, een meeslepende historische serie in acht delen ‘Julia Quinn is de moderne Jane Austen.’ Seattle Woman Is er een grotere uitdaging denkbaar voor de ambitieuze moeders van Londen dan een ongetrouwde hertog? Lady Whistledowns Society Papers, april 1813 Londen, 1813. De aanstaande verloving van Daphne Bridgerton en de aantrekkelijke hertog Simon Basset is het nieuws van de dag. Wat niemand weet, is dat de verloving slechts schijn is. Voor Simon is het de beste manier om de gretige moeders van jonge, huwbare vrouwen op een afstandje te houden. Voor Daphne trekt de zogenaamde interesse van een hertog weer andere geschikte huwelijkskandidaten aan. Maar hoe beter Daphne hem leert kennen, hoe meer ze begint te geloven dat ze haar droomman al heeft gevonden. Daphne zal al haar charmes in de strijd moeten gooien om de eigenzinnige hertog ervan te overtuigen dat trouwen zo gek niet is, en dat zijn ideale vrouw veel dichterbij is dan hij denkt.

 • ISBN-nummer: 9789022586587
 • Verschijningsdatum: 4/04/2019
 • Aantal bladzijden: 400
 • Uitgeverij: Meulenhoff Boekerij B.V.
 • Prijs : € 9,99

De lente van 1814 belooft weer een veelbewogen huwelijksseizoen te worden, maar niet als het aan Anthony Bridgerton ligt. Deze begeerlijke graaf maakt nog geen enkele aanstalten zich te verloven. En waarom zou hij ook? Niemand speelt de onbereikbare vrijgezel beter dan hij… Lady Whistledowns Society Papers, april 1814

Dit keer zitten de roddelbladen ernaast. Anthony Bridgerton heeft niet alleen besloten te trouwen, hij weet zelfs al met wie! Het enige obstakel is zijn aanstaande schoonzus, Kate Sheffield, de meest bemoeizieke vrouw die zich ooit in een Londense balzaal heeft gewaagd.

Wat de societydames ook mogen zeggen, Kate is ervan overtuigd dat Anthony een verschrikkelijke echtgenoot zal zijn. Ze is vastbesloten om haar zus te beschermen. Maar hoe beschermt ze haar eigen hart tegen de invloed van deze verleidelijke graaf?

Dit keer zitten de roddelbladen ernaast. Anthony Bridgerton heeft niet alleen besloten te trouwen, hij weet zelfs al met wie! Het enige obstakel is zijn aanstaande schoonzus, Kate Sheffield, de meest bemoeizieke vrouw die zich ooit in een Londense balzaal heeft gewaagd.

Over de familie Bridgerton :

De acht kinderen van Viscount Bridgerton, Anthony, Benedict, Colin, Daphne, Eloise, Francesca, Gregory en Hyacinth, zetten in het adellijke Londen van begin negentiende eeuw allemaal hun eerste schreden op het pad van de liefde. Maar de zoektocht naar de ware gaat helaas niet altijd over rozen. Zullen de acht broers en zussen een partner kunnen vinden met wie ze hun passie en hartstocht kunnen delen en een mooie toekomst op kunnen bouwen?

Binnenkort te zien op Netflix, van de makers van Grey’s Anatomy

Julia Quinn (1970) studeerde kunstgeschiedenis aan Harvard en begon een maand na haar afstuderen aan haar eerste boek. Inmiddels is ze een gevierd New York Times-bestsellerauteur en lid van de prestigieuze Romance Writers of America Hall of Fame. Quinn woont met haar gezin in de Pacific Northwest.

*******************************************

Crazy rich Asians

Kevin Kwan

Een uniek inkijkje in de wereld van de schatrijke Aziatische elite Als Rachel door haar vriend Nicholas wordt uitgenodigd een zomer in Singapore door te brengen om zijn familie te leren kennen, weet ze dat dit de eerste stap is naar een huwelijksaanzoek. Wat ze niet weet, is dat Nicholas een van de allerrijkste en meest gewilde huwelijkskandidaten van Azië is. En dat de societydames absoluut niet van plan zijn de hoofdprijs aan hun neus voorbij te laten gaan… 

 • ISBN-nummer: 9789022587126
 • Verschijningsdatum: 4/03/2019
 • Aantal bladzijden: 336
 • Uitgeverij: Meulenhoff Boekerij B.V.
 • Prijs : € 15,99

Deel 2 : (los te lezen; verschijnt in november) Rachel Chu heeft alles wat haar hartje begeert : een schitterende diamanten ring, de perfecte bruidsjurk en bovenal : de liefde van haar leven, Nicholas Young, die bereid is zijn erfenis op te geven om met haar te trouwen. Maar Rachels droombruiloft is niet compleet zonder haar biologische vader. Na een schokkende onthulling belandt Rachel in Shanghai, waar ze meer pracht en praal ziet dan ze ooit voor mogelijk had gehouden. Zal ze hier, tussen de Ferrari’s, exclusieve clubs, chique veilinghuizen en gigantische villa’s, eindelijk vinden wat ze zoekt?

Deel 3 : ( los te lezen. Verschijnt in januari ) Als Nicholas Young hoort dat zijn oma op sterven ligt, haast hij zich naar haar toe. Maar hij is niet de enige. Van over de hele wereld trekken leden van de Shang-Young-clan naar Singapore. Binnen de kortste keren verandert de familievilla in een web van intriges en onderhuidse spanningen. Want hoewel iedereen beweert te zijn gekomen om hun matriarch de laatste eer te bewijzen, weet Nick wel beter : de jacht op het familiefortuin is geopend!

Dit is de poster van de hilarische film.

Over de auteur :

Kevin Kwan werd geboren in Singapore en verhuisde op zijn twaalfde naar de Verenigde Staten. Zijn debuutroman Crazy Rich Asians was een internationale bestseller en werd met veel succes verfilmd. Kwan woont in New York.

*****************************

Hij is van mij

Kyra Rutgers

‘Hij is van mij’ is deel 1 in de Flamingo-serie van Kyra Rutgers. Door de ogen van hoofdpersoon Nova leer je de Cypriotische mannen kennen, met al hun goede én slechte kanten.

‘Hij is van mij’ van Kyra Rutgers gaat over weddingplanner Nova, die op Cyprus woont sinds ze daar haar grote liefde Sandros leerde kennen. Een zeer goede reden om op dit zonnige eiland in de Middellandse Zee haar nieuwe leven op te bouwen. Dan beëindigt Sandros hun relatie. Nova is ten einde raad. Ze wil niet terug naar Nederland. Ze wil terug naar Sandros! Maar dat komt haar duur te staan. ‘Hij is van mij’ neemt je mee naar wegdroomeiland Cyprus, waar de temperaturen hot zijn en de mannen idem dito. Maar of ze ook te vertrouwen zijn…?

ISBN: 9789020536799
Uitgeverij: Z&K
Uitvoering: Book
Omvang: 123 pagina’s
Verschijningsdatum: 09-09-2019

Prijs : 6,99

Werkt bij Sanoma als chef redacteur van entertainmentbladen. Over haar eigen ervaringen als voetbalvrouw op Cyprus vertelde ze in haar column in Flair.
Als coauteur schreef zij de liefdesromans Verspilde liefde en Fabels en Flirten, die door recensenten ‘echte pageturners’ werden genoemd. Buitenspel gezet is haar debuut als soloauteur.

********************************