Snoezebol luistersprookjes van nu

Ik leerde via Instagram een hele lieve dame kennen die heerlijke sprookjes vertelt. We geraakten aan de praat en ik wou graag haar sprookjes via mijn blog in contact brengen met de vele ouders en grootouders die ik ken.

Een jaar lang luistersprookjes. Elke week een nieuw audiosprookje
Hedendaags avontuurlijk genre
Geschreven en ingesproken door Margriet Th. Burnaby Lautier – Bordes        Voor kinderen vanaf 4 jaar.    Jaarabonnement : 29,90 euro.

 

Een heel mooi geschenk voor kinderen in deze tijd waar ze constant in contact komen met een beeldwereld. Met deze luistersprookjes leren ze luisteren en achteraf kan er gezellig gebabbeld worden over het sprookje. Zo dragen ze bij aan het leren begrijpen van verhalen. Dit kan ook het begrijpend lezen bevorderen.

Ze heet Snoezebol, mijn stoere sprookjesprinses. Graag stel ik haar aan jullie voor. Snoezebol is een dapper en pienter meisje dat kinderen (en volwassenen!) iedere week meeneemt op reis. Met twee stevige laarsjes stapt ze in het leven vol avonturen en ontdekkingstochten. Snoezebol gaat op zoektocht naar een verdwenen stip van een jurk, ze komt erachter wat de konijnen in het holst van de nacht uitspoken en ze ziet in het zwembad dingen gebeuren…je houdt het niet voor mogelijk! De verhalen spreken altijd tot de verbeelding en zijn heerlijk om bij weg te dromen. Snoezebol is geen oud sprookje, ze leeft nu! Daarom zijn alle verhalen zeer herkenbaar voor ons allemaal. En het leuke is: elke week schrijf ik een nieuw sprookje over Snoezebol, spreek hem voor je in zodat de kinderen en jij lekker worden voorgelezen! Doe je ogen dicht en ga elke week samen mee op een spannend of ontroerend avontuur!

Het zijn dus eigentijdse sprookjes met een mooi taalgebruik, prettig voorgelezen. Elk moment te beluisteren en te bewaren voor eindeloos luisterplezier! Vanaf 4 jaar.

Op haar website hieronder kun je twee gratis sprookjes downloaden : echt heel mooi, dus DOEN !

Dus : genieten maar van deze prachtige sprookjes die elke week in je online bibliotheek belanden.