Adventskalender 2022 : dag 6

Verrassing !!!

Een klein doosje met : Glögg : Mélange aromatisé d’épices de fruits et d’hibiscus. Hier smaakte ik erg een kerssmaak. Heel lekker.

Wat is Glögg?

GEAROMATISEERDE MIX VAN KRUIDEN, FRUIT EN HIBISCUS

Met Kerstmis opent het Kusmi Tea Grand Hotel zijn deuren speciaal voor jou! Een unieke, magische ervaring wacht op je met Glögg, onze cafeïnevrije, biologische kruidenthee. 

In de tuin zijn de eerste vlokken al gevallen, de waterfontein is dichtgevroren en het sparrenbos heeft zijn mooiste kleuren: goud en rood, net als de blikken thee, die steeds hoger opgestapeld worden.

Een daarvan is een geruststellende kruidenthee die perfect is voor de gelegenheid. Maak kennis met de beroemde Glögg! Kusmi Tea heeft de traditionele glühwein uit het Noorden als kruidenthee herbekeken. Het resultaat is een mix van kruiden met pittige tonen van hibiscus en zwarte bes gecombineerd met betoverende smaken van kaneel, zoethout en kardemom. En om Kerstmis te vieren, wordt het gepresenteerd in een prachtig blik in beperkte oplage!

Je kan naar hartenlust genieten van deze kruidenthee, want Glögg van Kusmi Tea is volledig cafeïnevrij. Terwijl het geluid van tegen elkaar rammelende mokken de lucht vult, doordringt de warmte van een Scandinavische kerst de hotelbar. Vrolijke Glögg-mas!

De praline was een wit diamantje met praliné.

En … nog iets leuks : Vandaag zat het armbandje erin. Nu kan ik de bedeltjes beginnen hangen. Zo zal hij klaar zijn tegen Kerst.

De happy stone is Minie Mouse vandaag. Free is gek op Mickey en Minie. Af en toe kijkt ze graag een filmpje. Ze houdt van de korte verhaaltjes en de spannende momenten. Ook de kleuren en de liedjes zijn prettig. Ze danst graag mee op de leuke muziek.

Maak kennis met het Funhouse :

Nog een prettige dag !