Meghan Markle werkt mee aan kookboek slachtoffers Grenfell

Meghan Markle werkt mee aan kookboek slachtoffers Grenfell :  “Together”

 door mg | Bron: BELGA
Meghan Markle werkt mee aan kookboek slachtoffers Grenfell
Meghan Markle in de keuken Foto: Photo News
 

De hertogin van Sussex, Meghan Markle, heeft meegewerkt aan een kookboek gemaakt door de overlevenden van de brand in de Grenfell Tower in Londen.

Het kookboek, ‘Together: Our Community Cookbook’, bevat een vijftigtal recepten van vrouwen van wie de gemeenschap werd getroffen door de brand in de woontoren Grenfell, waarbij op 14 juni 2017 71 mensen omkwamen.

De vrouwen verenigden zich in een gemeenschapskeuken, Hubb Community Kitchen, waar de 37-jarige Amerikaanse actrice al verscheidene keren een bezoek aan bracht, schrijft Kensington Palace op Twitter.

Meghan Markle werkt mee aan kookboek slachtoffers Grenfell

‘Ik voelde me onmiddellijk verbonden met deze gemeenschapskeuken. Het is een plek waar vrouwen samen kunnen lachen, rouwen, huilen en koken’, schrijft Meghan Markle in het voorwoord van het boek dat deze week wordt gepubliceerd.

@KensingtonRoyal

The Duchess of Sussex is supporting a new charity cookbook, ‘Together: Our Community Cookbook’, which celebrates the power of cooking to bring communities together. 

De opbrengst van de verkoop zal worden gedoneerd aan Hubb Community Kitchen om de keuken zeven dagen per week te laten draaien en open te stellen voor nieuwe gemeenschappen, aldus Kensington Palace. Het is het eerste soloproject van Markle sinds haar huwelijk in mei met prins Harry, kleinzoon van koningin Elizabeth II.

Ik vind dit een schitterend initiatief !!!  Het brengt mensen van alle kleuren en rassen samen rond één van onze basisbehoeften : nl. voeding