Best Friends Forever

 

BFF !  What’s in a name?

Best Friends Forever!  Inderdaad, dat bestaat!  Ik heb zo een paar vriendinnen, maar je kan ze op één hand tellen.  Eéntje ervan verjaart vandaag en ik wil haar eigenlijk speciaal bedanken voor al wat ze in al die jaren voor me gedaan heeft.  Ze heeft me af en toe eens moeten samenrapen om weer verder te kunnen gaan.  Ze was er toen mijn ouders stierven, ze was er toen ik mij liet strikken in minder goeie vriendschappen, ze was er toen ik het zwaar had bij de dood van een goeie vriendin, me naar mijn werk brengen,… ze is er steeds om te luisteren en ook te handelen.  Zij weet ook dat ze steeds op mij mag beroep doen.  Het is fijn om te weten dat je iemand dichtbij hebt, die je kan ondersteunen.  Maar niet alleen dat : we doen ook heel leuke dingen samen : samen gaan lunchen, samen naar Markant, samen kerstmarkten bezoeken, samen op stap, samen naar het Japans festival van mijn zoon Tanguy, samen naar Tea & Books, …   We houden veel van dezelfde dingen en toch zijn we verschillend. Ik mag ook delen in je geluk van pas oma te zijn.  Je doet dat fantastisch!   We laten mekaar elk zichzelf zijn.  We zijn eerlijk tegenover elkaar.  Als we dingen afspreken en er komt iets tussen door onze kinderen, dan weten we dat en aanvaarden dat.  Onze kinderen gaan voor!

 

Lieve Herlinde, ik wens je van harte een hele gelukkige verjaardag!  Dat we nog vele jaren samen kunnen vieren en plezier maken.  We doen dat altijd heel goed!

 

 

 

Ik wou eens iets speciaals maken voor je en al je talenten opsommen.  Ik dacht bij mezelf : ik ga dat handletteren…  Ik heb eerst een kladje gemaakt, dat nam wel wat tijd in beslag.  Ik heb er een hele namiddag aan gezeten. Tussendoor ben je wel thee komen drinken, maar ik had het goed verstopt.  Ik wou het ook heel goed doen.  Dus ….   hieronder zie je hoe het gegaan is.  Ik heb wel getwijfeld of ik het zou inkleuren of niet. (Ik kan dat nog altijd doen, hé)  Maar jij houdt wel van zwart/wit, dus liet ik het zo.

 

 

Lieve schat, we vieren het gauw met enkele vriendinnen in een goed restaurantje.  Want dat doen we graag : lekker eten, een goeie babbel, een lach en een traan, we genieten van onze vriendschap.

En omdat er zoveel BFF’s bestaan, heb ik nog wat doodles opgezocht die we kunnen maken voor mekaar.  Ik vond nog enkele youtube-filmpjes en heb die leuke tekeningetjes ook eens uitgeprobeerd.  Kijk maar hieronder :

Nog enkele leuke quotes …

 

Verder nog een fijne dag!