Mijn handletteringavontuur (Deel 16)

Gisteren was het 8 januari !  Mijn jongste zoon werd 20!  Dus geen tieners meer in huis. Ik wou hem verrassen met een hele speciale zelfgemaakte kaart met handlettering.  En ik moet zeggen : ik was blij met het resultaat.  Hijzelf was heel blij met de verrassing want ik had nog wat foto’s bijgeplaatst op facebook van toen hij klein was.

 

 

 

Hier zie je hem op één van onze Provencereizen.  Wat was dat een leuke tijd.   Soms mis ik dat wel.  Ze waren alle 3 toen nog klein en zo plezant.  Nu ook nog hoor, maar het is toch anders.  Nu heb ik 3 volwassen zonen.  En ze leiden hun eigen leven.  Gelukkig dat ik ook mijn bezigheden heb : mijn huishouden, mijn werk, mijn blog en mijn handlettering.  Die 2 hobby’s vind ik heel belangrijk.  Ik heb er weer tijd voor.

Af en toe probeer ik een alfabet, dat ik op Pinterest vind, over te tekenen om dat dan verder te kunnen gebruiken.

Je vindt ongelooflijk veel dingen op internet : Pinterest en Facebook zijn echt inspirerend.

 

 

 

Je kan je ook lid maken van verschillende Facebook-groepen : Ik geef enkele adressen waarvan ik lid ben :

  • Handlettering inspiration
  • Handlettering doen we zo !
  • Handlettering is te gek !
  • Leer handletteren met hemelsblauw
  • Elke dag een quote
  • Schrijven met penseel

Hopelijk vind je hier ook wat inspiratie.

Tot volgende keer!!