Zullen we een bos beginnen?

Jaap Robben & Benjamin Leroy

Robbens ritmische regels worden door nauwelijks opvallend rijm losjes bijeengehouden. En die lichte, melancholische pen kan onverwacht diep snijden.

  • ISBN-nummer: 9789044542837
  • Verschijningsdatum: 20/08/2019
  • Aantal bladzijden: 64
  • Uitgeverij: De Geus
  • Afmetingen: 156 mm x 234 mm
  • Prijs : € 17,50

Wat vind ik van dit boek?

Een kleurrijke hardcover met een leuke titel. Die spreekt me erg aan. Inderdaad, ik heb wel zin om een bos te beginnen. Maar ik merk dat ik het niet letterlijk mag opnemen. (hahaha) Eerst kom je de inhoudstafel tegen met 24 leuke titels van plezante versjes. Ze zijn niet te lang, hier en daar vind je wel een wat langer versje. Af en toe kom je een rijmversje tegen. De illustraties zijn zwart-wit en duidelijk getekend.

Mijn lievelingsversje is :

Langer dan je leven” Zo typisch en raak geschreven. Ik zie het beeld voor mij. De tekening is heel leuk opgevat. Al die armen…

Hij schrijft ook heel empathisch.

Lees “Twee tranen

Ik vind het een heel mooi boek met pittige en rake versjes.

Veel leesplezier !