Adventskalender 2022 : dag 18

Vandaag is het een langwerpig doosje met een thee infuser. Vind ik wel heel tof om eens een kleine portie thee te maken voor mezelf en niet een hele liter thee. Zo kan ik eens wat meer theetjes proeven.

Ik zocht nog enkele andere leuke tea infusers :

Een grappig katje !
Een zeehondje
Ototo Papieren bootje tea infuser | bol.com
Een papieren bootje
Ototo Tulip - Tea infuser | Profilec.be
Een tulpje

De praline doet me denken aan een iglo !

Het bedeltje is een cadeautje. Zo’n leuk figuurtje!

Als happy stone maakte ik een tekening van Snoopy. Ook zo’n tof figuurtje dat al heel mijn leven meegaat. Ik hou erg van Snoopy en zijn vriendjes The Peanuts.

Snoopy And Friends (@SnoopyFriendsFB) / Twitter
Pin by Jody Swisher. - From the Back on Peanuts | Snoopy christmas,  Christmas cartoons, Charlie brown christmas

Snoopy verscheen als stripfiguur voor het eerst op 4 oktober 1950. In Schulz’ vorige stripserie, Li’l Folks, was al wel een hond verschenen die sterk op Snoopy leek. Hij werd voor het eerst bij naam genoemd in de strip van 10 november 1950.

Wat voor een hond is Snoopy?Snoopy is een Beagle die eigendom is van Peanuts-hoofdpersoon Charlie Brown, maar Snoopy’s iconische uiterlijk heeft hem nog beroemder gemaakt dan Charlie Brown in landen waar Peanuts werd uitgezonden. Zijn uiterlijk is gebaseerd op de Beagle van Peanuts-maker Charles M. Schulz, Spike.

Wie is de tekenaar van Snoopy?

Afbeeldingsresultaat voor ontstaan van snoopy

Charles Monroe Schulz (Minneapolis, 26 november 1922 – Santa Rosa, 12 februari 2000) was een Amerikaanse striptekenaar, die wereldwijd bekend is geworden met zijn stripserie Peanuts. Hij tekende deze strip van 1950 tot aan zijn dood in 2000.

Enkele filmpjes :

Nog veel plezier met Snoopy !

Nog een fijne dag en tot morgen!