Dierentuin met vlinders Frank Geleyn en Isabelle Geeraerts

Mam en Tess wonen in een kleine woning. Tess is dol op dieren. Ze wil ze in huis. Dat kan niet, zegt mam. Er is geen plaats. Dan botst mam op straat zomaar tegen een meneer…

Een grappig boek over dieren- en grotemensenliefde !

Heel aantrekkelijk om te lezen en te bekijken !

Een plezier om te lezen !

Geniet ervan !

  • ISBN-nummer: 9789462913738
  • Verschijningsdatum: 27/02/2019
  • Aantal bladzijden: 36
  • Uitgeverij: Uitgeverij De Eenhoorn
  • Prijs : € 16,50

Wat vind ik van dit boek?

De tekst is grappig en goed gevonden : bv. Veel zoef, weinig woef! De tekeningen nemen een vol blad in en zijn heel fijn gemaakt. Mooie details zoals een pannenkoekplantje dat ik plots vond. De tekst sluit er goed bij aan. Op de rechterpagina onderaan staan er enkele telvraagjes over wat je allemaal ziet. Zo moet de lezer bewust lezen en begrijpen en ook goed kijken naar de prenten. Ik hou erg van die groene frisse kleuren. Echt een boek om zeker nu te lezen. Het verhaal is ook heel aantrekkelijk! Er zit zelfs een vleugje romantiek in. Meer verklap ik daar niet over. Maar het probleem van Tess wordt zeker goed opgelost. Echt een juweeltje !!!

Hieronder vind je nog wat foto’s :

Over de auteur : Frank Geleyn

  • Hij is geboren in Handzame op 17 maart.
  • Hij heeft Romaanse Talen gestudeerd (Kortrijk & Leuven) en geeft les in het middelbaar onderwijs ( Frans & Latijn).
  • Hij woont in Torhout, is gehuwd en heeft twee kinderen.
  • Wil je meer weten, dan kun je op zijn website kijken : www.frankgeleyn.be

Over de illustrator : Isabelle Geeraerts

Isabelle Geeraerts is geboren in Leuven in 1979. Tekenen is altijd haar ding geweest. Aan Sinterklaas vroeg ze verf, de kerstman bracht kleurpotloden en voor haar verjaardag wou ze graag wasco’s. Na haar studies Pol&Soc studeerde ze Grafische vormgeving en Illustratie aan Sint-Lucas in Gent. 

Na 10 jaar in een communicatiebureau gewerkt te hebben, besloot ze om freelancer vormgever en illustrator te worden. Beelden creëren die mensen doen dromen, stilstaan, lachen of zelfs huilen, kortom die een reactie teweeg kunnen brengen, vindt ze fijn. Isabelle’s eerste twee kinderboeken verschenen in 2016.
www.isabellegeeraerts.be

Veel lees- en kijkplezier ! Geniet ervan !