Spookie naar de Kinderopvang

verhaal van Els Langelaan

met illustraties van Nieke Stegerman

Naar de kinderopvang gaan is best een beetje spannend. In dit boekje gaat Spookie met zijn teckeltje Loesje naar de kinderopvang. Met vrolijke rijmpjes en rustige tekeningen wordt beschreven hoe een dag op de kinderopvang eruit ziet. Leuk om thuis voor te lezen, maar ook voor op het kinderdagverblijf. (0 tot 5 jaar)

Het boekje is een perfecte compacte maat om voor te lezen in de zetel. Het is gedrukt met hoge kwaliteit hardcover.

Hier kan je het kopen : https://spookie.shop/products/spookie-naar-de-kinderopvang

instagram : https://www.instagram.com/spookie_kinderboek/?hl=nl

facebook : https://www.facebook.com/spookiekinderboek

Over het boekje :

Het is een mooi klein vierkant boekje met een harde kaft. De kleuren zijn pastel met hier en daar fellere toetsen. De linkse pagina bevat een korte tekst bestaande uit twee zinnen die op elkaar rijmen. Leuk om te lezen. De rechtse pagina bevat een mooie tekening waarop Spookie telkens te zien is. Inhoudelijk gaat het over Spookie die voor de eerste keer naar de kinderopvang gaat. Dat is wel spannend ! Hij heeft een eigen tasje en een knuffelspin die hij overal meeneemt. Gelukkig wordt hij gerustgesteld door de juf en leert hij vlug enkele vriendjes kennen. Samen vinden ze het leuk.

Dit boekje helpt goed om uit te leggen aan je kindje hoe de kinderopvang werkt. Het is leuk wanneer grote broer of zus het kan voorlezen aan kleine broer of zus. Samen dingen doen is heel belangrijk.

Dit boekje raad ik heel erg aan wanneer je kindje of kleinkindje naar een kinderdagverblijf moet. Zo kun je op een leuke manier je kindje voorbereiden.

Over de auteur :

Els Langelaan is eigenaar van het agrarisch kinderdagverblijf Knorretje in Ermelo, Provincie Gelderland, Nederland.

Toen ik Els googlede, dacht ik “Wow, hoe leuk is dat !” Blijkt dat ze eigenaar is van een agrarisch kinderdagverblijf !!! Dat vind ik supertof voor de kinderen. Opgroeien met een kinderboerderij naast je. Wat biedt dit aan mooie opgroeikansen! Ik kon het niet laten om hieronder wat informatie mee te geven. Deze wonderlijke plaats bevindt zich in Nederland, jammer voor ons in België…

https://www.agrarischkinderdagverblijfknorretje.nl/index.php/103/geschiedenis

Veel lees- en kijkplezier met dit boekje!

O