Father’s day doodles

Een leuke verrassing voor papa?

Binnenkort is het vaderdag en dan is het leuk om ook iets thuis te maken met de kids.  Toen mijn 3 jongens klein waren, knutselden we altijd iets leuks voor hun papa.  Hieronder zie je een filmpje met grappige doodles.

 

Die kunnen natuurlijk ook ingekleurd worden.

Volgende week zaterdag  2 juni geef ik terug een workshop handlettering voor vaderdag in de Standaard Boekhandel Bredene. (shoppingcenter van Bredene).   Ik heb al wat voorbereid.  Hieronder til ik al een stukje van de sluier op…

Hoe kom je tot zo’n bladvolle tekening? Eerst wat op een blaadje brainstormen wat je papa allemaal voor je doet of wat hij voor je betekent.  Daarna op een kladblad uittekenen en kijken welke woorden je moet benadrukken.  Die maak je dan in een bepaalde letter.  Je kan achteraf alles ook inkleuren.  En dan in een kadertje steken.  Dat zal zeker een mooi plaatsje vinden in papa’s bureau of in de woonkamer.    We zullen ook bladwijzers maken, maar die laat ik zien wanneer ik volgende keer verslag uitbreng van mijn workshop in de winkel.

Veel tekenplezier !