Tea & Books

Beste vriend(in)

Valérie en ik nodigen je graag uit voor onze eerste Tea & Books.

Je bent van harte welkom!

Indien je graag dit boek zou lezen en meedoen met de bespreking ervan, dan zou ik vragen om een lievelingspassage aan te duiden die we dan even kunnen bespreken.

 

Tea & Books

Hou je van een warm kopje thee met iets lekkers erbij? Lees je graag? Hou je van een gezellige babbel rond een goed boek?

Kom dan naar de English Afternoon Tea op zaterdag 25 of  zondag 26 november om 14u met het boek dat we gelezen hebben:

Het geheim van de thee” van Roberta Marasco.

We houden een interessante boekenbabbel en ontdekken ondertussen de lekkerste thee’s die in dit boek voorkomen. Je proeft er fingersandwiches, de heerlijkste zelfgebakken scones en homemade cake erbij.

Je kan het boek bestellen via de directe link van Standaard Boekhandel en thuis laten toekomen: https:// www.standaardboekhandel.be/seo/nl/boeken/vertaalde-literaire-fictie/9789401607223/roberta-marasco/het-geheim-van-de-thee

Tussen de spullen van haar overleden moeder vindt Elisa een mysterieus doosje bijzondere thee. Op het etiket staat de naam van een oud dorpje in Italië: Roccamori. Het is de thee die haar moeder zó koesterde dat zelfs Elisa hem niet mocht drinken. En niet alleen de thee, maar ook haar verleden bewaakte Elisa’s moeder zorgvuldig.
In een poging het geheim van de thee en het mysterie rondom haar moeder te ontrafelen, besluit Elisa naar Roccamori te gaan. In dat vergeten dorp verbergen de straten oude legendes. En dan komt ze een oude geliefde tegen…
Zal het Elisa lukken om de antwoorden te vinden die ze zoekt, haar verleden los te laten en weer te durven vertrouwen op de liefde?

Ben je geen grote lezer, maar wil je deze leuke namiddag toch meemaken, kom dan gerust af.

Misschien krijg je daarna ook zin om het boek te lezen.

Graag inschrijven via mail: danielle.gemmel@gmail.com

De plaatsen zijn beperkt tot 20.

Kostprijs per persoon: 35€ op rekeningnummer BE12 3770 6833 2392

Locatie: De Theeroos – Zwarte Paard 19 – 8730 Oedelem

Save the date: 24 en 25 maart 2018: “Ikegai” van Héctor Garcia en Francesco Miralles

Eind augustus 2018: “De Theeroos” van Jennifer Donnely

 

 

Met veel thee- en boekengroetjes,

Danielle van Booksandwords en Valérie van De Theeroos