Aftellen tot Kerstmis : 20 december

Dag 20 van de adventskalender

Mijn theetje, deze morgen, is heel erg zoet van smaak… voor mij wat te zoet… het is namelijk een zoethout kruiden infusie met als smaak… zoethout. Voor al wie graag zoethout lust, is dit heel lekker. Maar deze keer pas ik toch maar. Het spijt me, Heleen van Thelene, maar dit theetje is me veel te gesuikerd van smaak. Kan ook eens gebeuren, hé. Het kopje is van Tealicious.

En nu naar het boekje. Het is een tekenboekje met als thema ‘Stap maar op mijn bezemsteel.’

Met leuke tekenoefeningetjes :

Allemaal creatieve manieren om iemand aan het tekenen te zetten. Heel leuk !

Nu nog mijn happy stone. Zoals je ziet, is dit het hoofd van de kerstman. Wanneer ik stenen beschilder, laat ik mij dikwijls inspireren door de vorm van de stenen. Soms geeft de vorm zelf aan wat je er het best mee doet. En hier zag ik echt een kerstmanshoofdje in.

Nog 4 dagen te gaan en hij komt op bezoek. Maar laten we niet uit het oog verliezen dat er nog een veel belangrijker iemand gevierd wordt op die dag… Fijne dag nog!