Adventskalender 2022 : dag 21

Thé vert menthe concombre : Thé vert saveur menthe – concombre. De komkommer smaakt goed door. Munt en komkommer zijn een frisse combo.

Een biologische komkommer-munt groene thee, onweerstaanbaar fris en trendy.

Ingrediënten :

Munt
Munt
Groene Thee Sencha
Groene thee Sencha
Komkommer (natuurlijke smaak)
Komkommer (natuurlijke smaak)

Komkommer is een van de meest populaire ingrediënten van dit moment. Het is zo alomtegenwoordig dat we niet zonder kunnen! Deze groente is zo veelzijdig dat hij overal opduikt; maar omdat het zo verleidelijk is, kiest het zelf waar het graag gezien wordt: vanmorgen zat het in je shaker op weg naar de sportschool; deze avond zit het in de nieuwste creatie van je favoriete mixologist, nog net zo tonic, fris en gezond.

En bij Kusmi? Je vindt het de hele dag in je thee! Dat klopt! Soms wordt komkommer gevonden waar je het het minst verwacht. In onze komkommer-munt groene thee gaat het harmonieus samen met de al even verfrissende munt.

witte Bellini

Deze komkommer-munt groene thee is natuurlijk biologisch, dus lief voor je lichaam en onze planeet! Sommigen houden van heet terwijl anderen het liever ijskoud hebben. Hoe ga je genieten van de jouwe?

Een weetje over komkommer :

witte Bellini

De oorsprong van komkommer in de Himalaya dateert van duizenden jaren vóór onze huidige tijd, maar het was eigenlijk Karel de Grote die het in de negende eeuw naar Frankrijk zou hebben gebracht en het op zijn landgoederen had laten groeien. Koning Lodewijk XIV liet toen komkommers in zijn tuinkassen planten om te genieten van talloze komkommersoepen – een van zijn favorieten. Tegenwoordig houden velen van ons van deze koele, lichte, verfrissende groente, die voor 96% uit water bestaat!

De Neuhauspraline smaakt weer heerlijk : melkchocolade met praliné.

Het bedeltje is een kerstboompje. Heel verfijnd!

En de happy stone is onze Figaro met zijn sjaal aan. Klaar voor de winter. Overdag slaapt hij heel veel (hij is al 18 jaar !!!) maar wanneer het donker wordt, maakt hij zijn avondwandeling in de tuin en soms ook eens bij de buren. Als het zo koud is als nu, ben ik altijd blij wanneer hij terug aan de keukendeur staat te wachten. Gelukkig komt hij ‘s nachts binnen slapen, wat hij niet doet in de zomer. Dan heeft hij zijn plekjes in de tuin.

Ik wens jullie verder nog een mooie dag! Tot morgen…