The Better Day Book

52 ways to have Happier Days

Olivia Gibbs

Dit boek maakt je blij en goedgezind. Geniet van dit mooie non-fictie boek dat zo kleurrijk is en de lente inluidt.

Ik leerde Olivia Gibbs kennen via instagram. Ze maakt zulke mooie en kleurrijke tekeningen. Ik word altijd blij wanneer er weer een nieuwe illustratie verschijnt. Een tijdje geleden zag ik dat ze een boek uitgegeven had. Weliswaar in het Engels maar dat is voor de meesten onder ons geen probleem. ‘The Better Day Book’ vind ik één van mijn leukste boeken. Ik kijk er graag in wanneer het eens een regenachtige dag is of gewoon vandaag, de eerste dag van de lente. Het wordt nu alsmaar beter…

  • Productcode (EAN): 9780764360947
  • Verschijningsdatum: 28/10/2020
  • Aantal bladzijden: 172
  • Uitgeverij: Better Day Books
  • Afmetingen: 203 mm x 152 mm
  • Prijs : € 25,45
Dit is de inhoudstafel

Over de auteur :

‘Hallo! Mijn naam is Olivia Gibbs en ik ben een illustrator en ontwerper van oppervlaktepatronen uit Spanje, momenteel gevestigd in Kansas, VS. 

Mijn grootste passie was altijd al tekenen en ik doe het al sinds ik me kan herinneren. Ik haal mijn inspiratie uit alles om me heen, en vooral uit de natuur. Ik hou ook van reizen, en ik vind inspiratie overal waar ik ga. Ik heb het geluk gehad om over de hele wereld te reizen, dus ik heb een diverse achtergrond die ik bij me draag.’

https://www.oliviagibbs.com/

oliviagibbs@gmail.com

Je kan haar werk op verschillende producten vinden, van mooie kaarten en muurschilderingen tot huiselijke decors en stoffen. Ze leeft met haar man en twee dochters. Wanneer ze niet aan haart kunst werkt, houdt ze van reizen, lezen en veel tijd met de mensen van wie ze houdt.

Dit boek behoort tot de reeks van ‘Better Day Books.’ Je kan deze vinden op www.betterdaybooks.com en ook op instagram.

2020 was een echt wandeljaar en dit jaar ziet er het ook nog uit dat we er nog veel deugd aan zullen beleven om buiten te zijn…
Gisteren was het de Internationale dag van het Geluk : overal op internet zag je de mooiste plaatjes over geluk.
Steeds zo’n goede raad en veel leuke tips in…
Achteraan vind je 4 pagina’s met ‘Happiness Cards’ die je kunt uitscheuren. Kaartjes die je voor jezelf kunt gebruiken of aan iemand geven of sturen. Zo lief om een kleine wens te sturen, zeker in deze periode.

Dit boek is een echte aanrader : een bloemrijk geschenk voor je beste vriendin of iemand die wat troost nodig heeft. Een goede start voor dit nieuwe seizoen. Geniet ervan !!!