Deze knuffel mag nooit weg…

Poefie en Pifie

Lieve vrienden en vriendinnen

Wie schrijft graag een verhaaltje over zijn of haar knuffel?

Ik doe een oproep ! Doe je mee aan deze charmante wedstrijd?

We hebben allemaal wel een knuffel gehad toen we klein waren. Sommigen hebben nog mooie herinneringen aan dat leuke beertje of schaapje of … wat het ook mag zijn.

Ik heb nog steeds mijn hondje Poefie en zijn kleintje Pifie. Ik ben 56 jaar en heb deze hondjes steeds meegenomen toen ik verhuisde. Ze woonden regelmatig in de kamers van mijn jongens. Ze hebben ook een tijdje in een doos gezeten op zolder maar toen we in ons definitief huis gingen wonen, plaatste ik Poefie (en Pifie) bovenop de kast in de hall. Alsof ze waken over ons huis.

Poefie ligt op het middelste verdiep in het rekje

Bij mijn geboorte lag Poefie in mijn bedje. Ik kreeg het van mijn meter. Toen ik opgroeide nam ik dit hondje overal mee. Gelukkig ben ik het nooit kwijtgeraakt. Wanneer ik zes werd, kreeg ik er een kleintje bij. Op het eerste gezicht zien ze er beiden heel goed uit, maar helaas hebben de (echte) hondjes van mijn ouders (twee poedels : Snoopy en later Mickey) hen af en toe beknabbeld aan hun achterste. Ja, wel grappig om te zien. Maar verder hebben ze nog al hun pootjes en oogjes.

Ik heb ze al die jaren bewaard. Ik wil ze nooit kwijt !

Nu is mijn vraag aan jullie : Hebben jullie ook een knuffel die jullie dierbaar is en waarover jullie willen vertellen?

Het zou fijn zijn indien jullie mij een mailtje sturen met het verhaal en een leuke foto. Indien jullie het goed vinden, plaats ik de verhaaltjes op mijn blog. (Wie dat niet wil, gelieve het erbij te schrijven)

Het adres is : danielle@booksandwords.be

(Ik kan dit adres niet actief maken van hieruit. Typ het over in je Mails)

Wie het origineelste en liefste verhaal schrijft, krijgt een gezellige knuffel (Nijntje) van mij.

Dus : doe mee en laat je knuffel winnen !!!