Mijn handletteringavontuur (Deel 4)

Mijn handletteringavontuur  (Deel 4)

Doordat ik in de paasvakantie wat meer in de winkel moest staan, heb ik wat minder kunnen oefenen.  Toch heb ik een paar leuke oefeningen gemaakt.

Hier mocht ik een screensaver verzinnen.  Was vlug gemaakt.

 

 

 

 

Tja, dit was een leukerd!  En voor de eerste keer heb ik wat kleur gebruikt.

 

 

 

 

Ik heb toen nog wat letters geoefend, maar dat heb ik al eens getoond.

En gisteren heb ik een eigen paaskaart gemaakt om door te sturen op facebook.  Eerst dacht ik na over wat ik erop wou schrijven en toen heb ik een schets gemaakt op een kalkblaadje.  Dat leek me wel iets.

Het is niet erg duidelijk want ik maakte het in potlood.  En de letters van Easter stonden ook nog niet goed, niet even ver van mekaar.

 

 

Eenmaal ik alles op zijn plaats had, begon ik met stift over te trekken.  MAAR : ik ben linkshandig en wreef natuurlijk met mijn hand erover.  Gelukkig was ik nog maar net begonnen.  Ik merkte dat de stift niet vlug droogde op dat kalkpapier.  Dus gebruikte ik een blanco blad om mijn linkerhand erop te leggen terwijl ik verder tekende.

 

 

 

Uitendelijk was ik klaar met tekenen.  Ik ben 2 keer herbegonnen.  En toen ik klaar was, twijfelde ik of ik er eens wat kleur zou insteken.  Want zwart-wit is ook altijd mooi.  Toch als je handlettert.

 

 

 

 

En voila, hier is het!  Het is eigenlijk een begin.  Ik vond het leuk om te doen.  Maar vanaf nu zal ik mij wat toeleggen op het maken van quotes die ik graag lees over boeken of over het leven.

 

 

 

 

Als jij een mooie quote hebt, mag je mij die altijd doorspelen via de reacties.  Ik zal er dan iets mee maken.   Ziezo, ik hou ermee op voor vanavond.  Tot volgende week.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *