Onverwacht verliefd in Malaucène Tinne De Wachter

Onverwacht verliefd in Malaucène Tinne De Wachter

Malaucène in Frankrijk.

Hier zie je dat Malaucène dichtbij Vaison-la-Romaine ligt. Daar zijn wij al verschillende keren geweest toen de kinderen een stuk jonger waren. Het is er prachtig. We zijn ook één keer naar Malaucène geweest. Daarom vond ik het ook leuk om dit verhaal te lezen.

Hele mooie idyllische beelden.

Over de auteur : Tinne De Wachter : Ik ben een 44-jarige huisvrouw die graag leest. Ben gehuwd en samen hebben wij twee prachtige kinderen. Als vrijwilliger werk ik in de bib van Mechelen. Om eerlijk te zijn, had ik niet echt plannen om te schrijven. Na een zoveelste boek, dacht ik simpelweg : Dat wil ik ook proberen. Misschien klinkt het raar, maar het verhaal vloeide letterlijk uit mijn vingertoppen. Het leek me logisch om over Malaucène te schrijven omdat ik het dorp en de omgeving zo goed ken.

Haar eerste boek : Onverwacht verliefd in Malaucène kun je hieronder lezen : Dit is de link :

https://www.tinnedewachter.be/boek1/hfdst1

Wanneer Emilie, na de dood van haar ouders, naar Frankrijk trekt, is verliefd worden wel het laatste waar ze aan denkt. Maar dat is buiten de knappe brandweerman Frederic gerekend.

************************

En hier vind je haar website waarop nu ook het tweede boek staat, het vervolg : Liefdesstrijd in Malaucène.

http://www.tinnedewachter.be/

Nadat hij een schotwonde opliep tijdens een oorlogsmissie, komt soldaat Matthieu thuis om te revalideren.Onder het toeziend oog van de dorpsarts Nicole zal dat nog niet zo eenvoudig blijken. Er treden, op z’n zachtst gezegd, enkele complicaties op in het rustige dorpje, Malaucène.

Geniet van deze mooie boeken ! Tinne heeft een heel levendige en verfrissende manier van schrijven. Je ziet echt het dorp voor je ogen. Ook beschrijft ze de emotionele gevoelens met veel kleur. Het gevecht dat Emily moet leveren met haar verleden en haar gevoelens voor Frédéric. Is ze bang om nog iemand te verliezen? Voor mij was het als een romantische film.