Boek in de kijker 34 De familie reünie

De familie reünie                             Tatiana de Rosnay

Korte inhoud : In de familiereünie, een intense roman over identiteit, liefde en vergeving toont Tatiana de Rosnay, de schrijver van Haar naam was Sarah, wederom haar kwaliteiten als uitmuntend verhalenverteller enerzijds en kenner van de menselijke ziel anderzijds. Paul Malegarde, een beroemd bomenkenner, is getrouwd met de Amerikaanse Lauren en samen hebben ze twee volwassen kinderen, Tilia en Linden. Ze zijn op familieweekend in Parijs en alle vier dragen ze een geheim met zich mee. Doordat de Seine buiten zijn oevers dreigt te treden door aanhoudende regen is het gezin tot elkaar veroordeeld en kunnen hun geheimen niet langer verborgen blijven. Ieder zullen ze moeten vechten voor hun identiteit en ze zijn tegelijkertijd genoodzaakt een gesloten front te vormen om het stijgende water het hoofd te bieden.

 

Tatiana de Rosnay is een Franse journaliste en schrijfster van romans. Ze heeft een Franse vader en een Britse moeder. Haar bestseller “Haar naam was Sarah” verkocht meer dan drie miljoen stuks in Frankrijk en bijna twee miljoen daarbuiten.
Geboren: 28 september 1961 (56 jaar), Neuilly-sur-Seine, Frankrijk

De pers over De familiereünie

Een broer, een zus, een verjaardag, een boom en onophoudelijke regen – het lijken willekeurige zaken. Maar Tatianas voortreffelijke vertelkunst maakt van alles wat gewoon lijkt een buitengewoon verhaal. De familiereünie ontroert en betovert. – Sarah McCoy, auteur van De Bakkersdochter
Ik werd gegrepen door deze elegante, geraffineerde roman en ode aan de natuur. Bevlogen, onheilspellend en gevoelig. De familiereünie is onvergetelijk. – Jenna Blum, auteur van Het familieportret
Een aanrader : Een ontroerende roman over liefde, identiteit, vergeving en een familiegeheim in Parijs.  De ideale ingrediënten om een heerlijk aangrijpend verhaal te maken.

ISBN : 9789026342684

Publicatiedatum : 04/07/2018

Uitgever : Ambo|Anthos

Prijs : € 19,90