Gedichten van Kathleen Vandepitte

Maak kennis met de prachtige gedichten van Kathleen Vandepitte.

Wie is zij? Toen ik in mijn middelbaar zat, kreeg ik Latijn en Grieks van een heel tof en sympathiek koppel : Joris en Kathleen Lambrecht-Vandepitte. Zij konden mij enorm boeien met de geschiedenis en vooral de taal van onze antieke cultuur. Dankzij hen beiden heb ik mijn zes jaar klassieke humaniora heel graag uitgedaan. Twee mensen die met hart en ziel lesgaven. Vele vriendinnen zullen daar zeker mee akkoord gaan. We werden vrienden voor het leven!!!

Sinds enkele weken stuurt Kathleen prachtige zelfgemaakte gedichten naar haar vrienden en vriendinnen rond. Ik vroeg haar of ik ze op mijn blog mocht zetten. Ze zijn veel te mooi om verstopt te blijven.

Vandaag krijgen jullie de eerste omdat die ook een beetje gaat over onze “situatie” en over Witte Donderdag. Ze geeft ons telkens een hele mooie boodschap mee. Dank je, lieve Kathleen.

Bij deze wens ik jullie allemaal ook een zalig Pasen !!! Geniet van het mooi weer en blijf zoveel mogelijk thuis. We denken ook aan de vele mensen die nu heel hard werken opdat wij het goed zouden stellen en zoveel mogelijk “gewoon” kunnen verder leven.

Keer nu terug naar het menu en open telkens een nieuw gedicht bij Gedichten van Kathleen Vandepitte.