Swingers

Fleur van Groningen

De jonge, ambitieuze actrice Ella werkt voor Bambam, een productiebedrijf dat kindertelevisie maakt. Tijdens filmopnames raakt ze in de ban van de steenrijke producent Dorian van Dijk die haar meesleept in de wereld van seksclubs. Een plek waar ook de goedhartige Roosje, boekhoudster bij Bambam, sinds haar scheiding haar fantasieën verkent. Tegelijkertijd koestert Ella’s vriend Jan heimelijke gevoelens voor zijn bazin, de spirituele tv-kok Lakshmi, en droomt van een carrière als scenarioschrijver. Terwijl Ella en Jan verblind raken in hun drang naar succes, dwaalt ook Roosje noodgedwongen van het rechte pad af. Hoever zijn ze bereid te gaan in hun streven? En tegen welke prijs?

  • Productcode (EAN): 9789048859160
  • Verschijningsdatum: 22/10/2020
  • Aantal bladzijden: 365
  • Uitgeverij: Lebowski
  • Prijs : € 22,99

Doordat de Boekenbeurs 2020 dit jaar niet kan doorgaan, gebeuren er veel boekenevenementen online. Af en toe bezoek ik er eentje.

Dit is een leestip ! 

Ik lees ook eens graag iets pikants !

Zo maakt Uitgeverij Lebowski van de Overamstel uitgeversgroep momenteel pikante en hilarische filmpjes om het pas verschenen boek “Swingers” van cartooniste en schrijfster Fleur van Groningen te promoten.  Boekhandels organiseren dan weer voorleesuurtjes voor de kinderen en posten online boekentips op socialemediapagina’s.

Veel leesplezier !!!