Zot van koken

Loic Van Impe

Zot? Ja, van koken! Net als ik. Ik ben geen chef, ik heb geen hotelschool gedaan, maar ik denk dat ik elke tv-show en elk YouTube-filmpje over koken wereldwijd heb gezien. Eigenlijk ben ik een tv-opgeleide kok. Ik kook op gevoel, weeg heel weinig af, ben eerder bezig met voelen, proeven, ruiken.

In dit boek deel ik – voor jullie gemak – wél de juiste hoeveelheden en correcte gaartijden van 70 van mijn favoriete recepten. Het is een verzameling geworden van Belgische klassiekers, megalekkere zoeternijen, snelle gerechten en makkelijke Japanse specialiteiten. Daarbij vind je 29 hacks: slimme shortcuts die koken plezieriger en makkelijker maken. Ideaal om zelf ook recept na recept zot van koken te worden.

  • Productcode (EAN): 9789401465861
  • Verschijningsdatum: 27/10/2020
  • Aantal bladzijden: 240
  • Uitgeverij: Lannoo
  • Afmetingen: 210 mm x 260 mm
  • Prijs : € 25,99

https://www.vrt.be/vrtnu/a-z/boekenmarathon/4-november/boekenmarathon-s4-novembera6/