Een nieuw jaar, een nieuw hoofdstuk in je levensboek

2022 is de titel

Een nieuw jaar met nieuwe dromen,
alles krijgt een nieuwe kleur.

De Kracht van Kleuren in Marketing & Websites

Veel geluk en vrede,
veel liefde voor elkaar.
Aandacht voor de naaste.
Het wordt een prachtig jaar!

Vul de dagelijkse bladzijden in met liefdevolle en gezellige momenten.  Probeer elke week even terug te kijken naar de volgeschreven pagina’s.  Zoek een heel speciaal moment waar je dankbaar voor bent. Dat geeft een goed gevoel.

Het raadsel van de verjaardagen | OpenCurve

Vergeet de verjaardagen niet, dat zijn leuke tussendoortjes. Momenten om samen te komen en het leven te vieren. Volgende maand vieren we de eerste verjaardag van onze Free. Het is wonderlijk om te zien hoe ze gegroeid is in dit jaar. En wat ze al allemaal begrijpt en zelf kan zeggen met klankjes en gebaren. Ik sta er soms versteld van. Ik was vergeten hoe dat bij mijn drie zonen was, maar nu komen de herinneringen weer boven. Fantastisch wat zo’n klein meisje in mijn leven veranderd heeft. Ze heeft me zelfs gered want ik was er niet zo goed aan toe… Zij is mijn grootste zonnestraal !!!

En laat af en toe een zonnestraal op een bladzijde schijnen.

Volg ook eens je boekwijzer.  Die wijst je wel eens de weg wanneer je verloren dreigt te lopen.

Neem af en toe een moment van rust !!!  Beetje me-time!   Geniet van een goed boek, een ander leven, een fantasie, een droom…

Dit filmpje toont een grappige wens :

Het filmpje hieronder plaatste ik jaren geleden in mijn nieuwjaarswens. Ik vind het nog steeds een heel mooitje…

Ik wens jullie van harte een heel gelukkig en gezond 2022 !!!