Daphne’s Diary

Daphne’s Diary

Een tijdje geleden snuffelde ik wat rond in de winkel en vond een heerlijk mooi tijdschrift : Daphne.  Ik had het wel al van ver gezien maar het kwam me nogal zeemzoeterig over.  MAAR : op een dag kocht iemand dit boekje en ik kreeg het van dicht in mijn handen.  Wel, ik was aangenaam verrast.  De kaft sprak me eigenlijk wel aan : die mooie rozen en de aantrekkelijke letters.  Die klant zag mijn verbazing en vertelde me dat ze dat boekje al jaren koopt.  Ze leest het helemaal uit.  Ik vroeg haar wat ze zo leuk vond en ze zei me dat het heel gevarieerd was met heel veel interessante onderwerpen en mooie tekeningen en foto’s.  Dus bladerde ik ook wat in het tijdschrift en inderdaad het trok me aan.  Ik kocht het en las het grotendeels.  De onderwerpen waren o.a. : High Tea bij Irma ; Lampen van papier ; Brocante in een monumentaal pand ; Ideetjes voor Valentijn ; Winterlunch in de tuin ; enz…   Het gaat over knutselen – wonen brocante – tuinen – recepten – uitjes – reizen – shopping, …   Er zat zelfs een mini agenda 2017 in. Het is een magazine vol inspiratie en sfeer !!!

Wat vind je er nog allemaal in ? Kunst van gevonden voorwerpen ; kruiden kweken op de vensterbank  ; logeren in een sprookje ; vintage & brocante ; lunch na een winterse wandeling ; een wandeling door de Kew Gardens in Londen  met prachtige foto’s ; gedichten ; boekenleggers in harder karton die je direct kan uitknippen en gebruiken ; carnavalmaskers ook om uit te knippen ; enz…    Je kan het je niet voorstellen.  Echt een veelzijdig magazine.

Dit was het nummer van januari – februari.

Het nummer van maart – april verschijnt op 7 maart (in Nederland).  Bij ons kan dat ietsje later zijn.  Prijs : € 7,95.  Valt eigenlijk heel goed mee voor wat je er allemaal voor krijgt.

Eén antwoord op “Daphne’s Diary”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *