Katten sparen Lorna Scobie

  • ISBN-nummer: 9789047710868
  • Verschijningsdatum: 7/12/2018
  • Uitgeverij: Lemniscaat
  • Prijs : € 14,95

Wat vind ik ervan?

Het boek heeft een harde kaft. Het is een heerlijk prentenboek. Zeker als je houdt van katten en … kaas. Eigenlijk houd je niet voor mogelijk hoeveel soorten katten bestaan. Zoals elke mens is elke kat uniek! Zowel de tekeningen als de tekst zijn gemaakt door Lorna Scobie. De illustraties zijn zo leuk om naar te kijken. Ze zijn heel kleurrijk en fijn uitgetekend. Dit is een boek dat mij blij maakt. Zeker een aanrader !!!

Over de auteur en illustrator :De Londense illustrator Lorna Scobie heeft een portfolio vol karakter, kleur en plezier.

In alle projecten die ze aanpakt, of het nu gaat om bijdragen aan ANORAK en Loop Magazine , een assortiment voor Ohh Deer of een dag schetsen in musea in Londen, is er altijd een zekere spontaniteit in Lorna’s werk.

Deze verzameling van spontane creaties heeft een eigenzinnige, maar samenhangende stijl ontwikkeld, waarbij het plezier van het creëren van een rangorde boven en vasthoudt aan een vaste stijl of medium.

Jungle Paradise , het bekende kleurenboek van Lorna, bevat talloze wilde dieren die tevoorschijn komen uit een wilde, groene omgeving.

Nu de rage groeit en groeit, is de markt voor kleurboeken een beetje overvol geworden. Er zijn echter maar weinig dingen die het boek van Lorna overtreffen. De inspirerende quotes die overal verspreid zijn en het feit dat ze opzettelijk witte ruimte heeft gelaten voor de lezer om zijn eigen jungle details toe te voegen, hebben een extra laag plezier toegevoegd!

Hieronder zie je nog enkele prenten uit het boek : Katten sparen. Frisse en grappige tekeningen.

Lorna vind je op : facebook en op instagram