Giveaway Hoera 2000 volgers op instagram

Ik heb drie boeken die ik zal weggeven aan wie mij een berichtje stuurt met welke post hij/zij de mooiste of beste vond op mijn account. Ik heb reeds wat lieve en leuke berichten binnengekregen. Zo tof om te lezen wat jullie van mijn posts vinden. Ik kies de winnaars vrijdag!

Boek 1

Mijn dagen met niets. (Mireille Geus)

Ik las en recenseerde dit leuke boek van deze bekende auteur. Ik volg haar al een tijdje en las al haar roman ‘Madame Jeanette’ ook. Nu is dit een kinderboek. Heel speciaal en magisch. Lees hieronder mijn recensie :

Dit boek geef ik niet weg, maar raad ik heel erg aan.

En haar nieuwste kinderboek is gisteren verschenen:

Een gouden samenwerking tussen deze twee geniale kunstenaars !

Beertje kan niet slapen door de harde wind buiten zijn hol. Zijn moeder, zusjes en broer doen hun winterslaap, maar Beertje kruipt naar buiten. Hoe ziet het leven er daar uit? De wind pakt hem op en voert hem mee over de wereld. Beertje beleeft de meest wonderbaarlijke avonturen voor hij weer veilig in zijn bed belandt.

Een prentenboek om bij weg te dromen.


Boek 2

We moeten allemaal feminist zijn. (Chimamanda Ngozi Adichie (auteur) en Mylo Freeman voor de illustraties)

‘Mijn naam is Chimamanda Ngozi Adichie. Een van mijn beste vrienden noemde mij laatst een feminist. Ik kende het woord niet en daarom zocht ik het op in het woordenboek. Ik geloof dat ik nu wel begrijp wat hij wilde zeggen.’

Met ‘We moeten allemaal feminist zijn’ schreef de beroemde Nigeriaanse auteur Chimamanda Ngozi Adichie een belangrijk boek over wat het betekent om vandaag de dag feminist te zijn.

De Nederlandse illustrator Mylo Freeman werd geïnspireerd door het boek en bewerkte het zodat jonge kinderen het ook kunnen lezen. Samen met hun ouders of leraren kunnen jongens en meisjes voor het eerst kennismaken met het begrip feminisme.

Let wel ! Het is een heel mooi en eerlijk boek. Eenvoudig uitgelegd in korte zinnen. Het is geen pleidooi om feminisme te stimuleren zoals sommigen zouden willen doen. Het is gewoon in eenvoudige taal uitgelegd hoe jongens en meisjes met respect voor mekaar met mekaar moeten kunnen omgaan.


Boek 3

De zevende zus (Lucinda Riley)

De bestsellerserie van de eeuw !

De mysterieuze zevende zus was altijd onvindbaar, maar als Georg Hoffman onthult dat hij haar misschien op het spoor is, ontdekken Maia en Ally dat er twee aanwijzingen zijn : het adres van een wijngaard in Nieuw-Zeeland, en een tekening van een bijzondere, stervormige ring. CeCe, die in Australië woont, gaat op onderzoek uit. Dat blijkt pas het begin van de zinderende zoektocht naar de zevende zus, want de vrouw met de bijzondere ring is net aan een grote reis begonnen. Het wordt een race tegen de klok die de zussen de hele wereld over voert. Ze proberen haar spoor te volgen in Nieuw-Zeeland, Canada, Engeland, Frankrijk en Ierland, maar ze lijken steeds een stap achter te lopen…

‘De zevende zus’ is het zevende deel in de bestsellerserie over liefde, verlies en de zoektocht naar wie je werkelijk bent.

Verrassing !!! Er komt nog een achtste deel over het verhaal van Pa Salt !!! Dit maakte Lucinda Riley recent bekend in een video op instagram en facebook.

Aan wie mag ik deze boeken wegschenken ?

Doe mee en win !

Hoe ? Vertel mij welke post (op Instagram) je de mooiste of de leukste vond en waarom.

Plaats je antwoord op dit artikel op fb of op instagram.

Ik kies de winnaars vrijdag!