Leuke boekjes voor Valentijn 2021

VALENTIJN !!!

VALENTIJN !  VALENTINO !  Eigenlijk een hele mooie naam.

Valentijn is een Latijnse naam voor jongens. De betekenis van de naam is afgeleid van het Latijnse ‘valens’ wat sterk en invloedrijk betekent.  De naam betekent dus : de gezonde, sterke of machtige.`.

14 februari is de dag van de liefde, ofwel Valentijnsdag. Deze dag staat in teken van je geliefde en je geeft hem of haar extra aandacht in de vorm van kaartjes, kadootjes of andere verrassingen. Omdat het een speciale dag is wil je natuurlijk een originele valentijnswens hebben die niet gewoon is.

Hieronder vind je er enkele die je kunnen inspireren :

Ik ben verliefd op je geworden
zonder dat ik het wou
neem me niet kwalijk
dat ik van je hou

Vanaf het moment dat ik je zag, dacht ik; jij hoort bij mij
Vanaf toen kwam er iedere dag, steeds een beetje liefde bij

Er zullen veel mensen in en uit je leven wandelen, maar alleen echte vrienden laten voetafdrukken achter in je hart

Ik hou van jou
Jij ook van mij?
Zeg het me dan
Met een kusje erbij!

Ik wil er toch nog bij zeggen dat, als je iemand graag ziet, het eigenlijk bijna elke dag Valentijnsdag moet zijn.

Hier heb ik enkele leuke schrijfboekjes voor je allerliefste (papa en/of mama) Die boekjes kun je zelf invullen wanneer je wil en waar je wil. Je kan ze geven op een speciale dag zoals Valentijn of een verjaardag.

‘Waarom ik van je hou’ is een lief en vrolijk invulboek met diepgaande, grappige en emotionele vragen en opdrachten, allemaal met maar één doel: jouw liefde voor de ander in woorden te vatten. Het is het meest persoonlijke cadeau dat je kunt geven, en eenmaal ingevuld is het ook nog eens een bijzondere liefdesverklaring.

Vaak ontbreken ons de woorden – en vooral de juiste – om aan een ander te zeggen hoeveel we van hem of haar houden. Terwijl er toch zoveel dingen zijn die we bewonderen, maar vaak is het moeilijk er even bij stil te staan en (vooral) het te zéggen. Daar komt nu verandering in! Want iedereen die liefheeft, heeft iets te vertellen. En iedereen die liefheeft, zit vol complimenten die hij de ander nog nooit heeft gemaakt. Schrijf het op. Lang leve de liefde!

 • Productcode (EAN): 9789043922685
 • Verschijningsdatum: 2/02/2021
 • Aantal bladzijden: 96
 • Uitgeverij: Kosmos Uitgevers
 • Afmetingen: 177 mm x 249 mm
 • Prijs : € 10

Dit vond ik een leuke vraag : Wat zou de titel zijn van je biografie?

‘Waarom ik van je hou mama’ is een lief en vrolijk invulboek met diepgaande, grappige en emotionele vragen en opdrachten, allemaal met maar één doel: jouw liefde voor je moeder in woorden te vatten. Eenmaal ingevuld is het een bijzonder cadeau voor haar (denk aan Moederdag).

Je kunt haar met niets of niemand vergelijken: mama. Ze is de eerste en grootste liefde in je leven. Ze biedt bescherming en troost, is je beste criticus en grootste fan. Desondanks, of misschien wel juist daarom, weten we vaak niet hoe we haar dat moeten zeggen. Daar komt nu verandering in! Schrijf op welke eigenschap je van haar had willen hebben, bedank haar voor al die keren dat ze je heeft overhoord en vertel haar wat je haar nooit cadeau zou doen. Deel je fijnste herinneringen en grappigste verhalen, allemaal om te zeggen hoeveel je van haar houdt.

 • Productcode (EAN): 9789043922791
 • Verschijningsdatum: 29/01/2021
 • Aantal bladzijden: 96
 • Uitgeverij: Kosmos Uitgevers
 • Afmetingen: 177 mm x 249 mm
 • Prijs : € 10

‘Waarom ik van je hou papa’ is een lief en vrolijk invulboek met diepgaande, grappige en emotionele vragen en opdrachten, allemaal met maar één doel: jouw liefde voor je vader in woorden te vatten. Eenmaal ingevuld is het een bijzonder cadeau voor hem (denk aan Vaderdag).

Hij is je eerste bondgenoot in het leven: papa. De sterke handen die je hebben gedragen, de benen die achter je aan holden, de nek waar je je armen omheen kon slaan of waarin je mocht zitten om boven iedereen uit te torenen. De schouder waarop je altijd kunt leunen. Vaak realiseer je je pas later hoe waardevol dit allemaal is en is het ook nog lastig om dat in woorden te gieten. Daar komt nu verandering in! Laat weten welk lied je aan hem doet denken, welk advies je nooit zult vergeten en waar je met hem nog naartoe zou willen reizen. Deel je fijnste herinneringen en grappigste verhalen, allemaal om te zeggen hoeveel je van hem houdt.

 • Productcode (EAN): 9789043922807
 • Verschijningsdatum: 2/02/2021
 • Aantal bladzijden: 96
 • Uitgeverij: Kosmos Uitgevers
 • Afmetingen: 177 mm x 249 mm
 • Prijs : € 10

Ik probeerde het eens voor mijn man Bernard :

B = betrouwbaar

E = eerlijk

R = royaal

N = naarstig

A = aandachtig

R = rustig

D = dankbaar

Echt leuk om te doen. Zo ga je wat meer nadenken over wat die persoon in je leven allemaal voor je betekent.

Deze drie boekjes zijn echt heel leuk om in te vullen. Het zijn net voorgetypte bladeren met veel vragen en hier en daar een mooie quote :

“Een druppel liefde is meer waard dan een oceaan vol verstand.” (Blaise Pascal)

“Het enige belangrijke in het leven is het spoor van liefde dat we achterlaten als we sterven.” (Albert Schweitzer)

“Laat los wat je liefhebt. Als het terugkomt, dan hoort het bij je – voor altijd.” (Confucius)

En dan is er ook nog een leukerdje : “Liefs van de krijtjes”

We kennen de krijtjes al van de andere boekjes : o.a. :

Voor onze kleine Valentijntjes en Valentina’s vind je enkele boekjes bij “Kleine Boeken”.