Gastrecensie schrijven voor Booksandwords

Een gastrecensie schrijven : wat houdt dat in?

Ik lees heel veel, maar kan niet alles lezen, al zou ik dat wel willen.  Mijn dagen zijn te kort daarvoor.  Maar de oplossing is om andere mensen te laten lezen en dan te lezen of te luisteren wat ze te vertellen hebben over die boeken.  Dat is ook leuk.  Ik heb veel vriendinnen die graag eens hun mening over een boek willen zeggen, maar geen blog willen beginnen.  Dan is dit de ideale oplossing. Ik voel mij verheugd dat ze dan hun recensie via mij willen publiceren.

Hoe ga ik te werk?

  • Je contacteert me via mail, facebook of messenger, of instagram.
  • Stuur mij de titel van je boek en de schrijver.
  • Ik lees je recensie na en keur het goed.  Of ik verander of verbeter iets. Ik behoud het recht om het te weigeren.
  • Geef me ook enkele mooie quotes = zinnen die je heel mooi vond.
  • Daarna maak ik dezelfde layout als bij mij voor een recensie : ik zoek het boek op, geef de korte inhoud weer, vertel over de auteur en geef indien nodig nog wat meer informatie mee.
  • De gastrecensie zal steeds beginnen met een korte voorstelling van jezelf met een foto als je dat goed vindt.
  • Dan zet ik alles online en stuur je een directe link door via mail of messenger.

Je mag steeds gastrecensies doorgeven.  Dat vind ik heel leuk.  Zo leer ik nog andere boeken kennen.

Voel je dus niet geremd, maar eerder geroepen om een gastrecensie te schrijven!

WELKOM !!!

Onze eerste gastrecensie :

Gastrecensie De acht bergen door Nathalie Vandamme