Doodle with Bella 3 filmpjes

Ik heb altijd graag hoge hakken gedragen, maar met de jaren merkte ik toch dat ik last aan mijn voeten begon te krijgen.  Dus nu in de winkel draag ik meestal goede orthopedische schoenen.  Ik moet tenslotte de hele dag rechtstaan.  Maar wanneer ik uitga dan trek ik toch maar mijn fijne hieltjes weer aan.  Zalig om weer eens elegant te kunnen zijn…

Een diamanten ring…  wanneer krijg je dat?  Toen ik jonger was, kreeg ik een mooie als verlovingsring.  Twee diamantjes met een parel tussenin.  Maar helaas toen ik net bevallen was van onze Sébastien hebben ze ingebroken in ons appartement en zag iemand hem nog liever…  Dus werd deze ring helaas een mooie herinnering…

Het is altijd aangenaam om een leuk geschenk in een mooi doosje te verpakken.  Die van ringen en juwelen zijn altijd heel mooi afgewerkt.  Dat maakt het allemaal wat spannender…

 

 

 

 

 

Toen ik deze doodles deze morgen zag verschijnen, dacht ik onmiddellijk aan dit magisch zinnetje : “Diamonds are a girl’s best friend” dat zo sierlijk door Marilyn Monroe gezongen werd.

En ik zocht het op …

 

 

Enjoy !!!