Jules leest …

Een nieuwe rubriek binnen de gastrecensies.

Jules is het fantastisch zoontje van mijn nichtje Ophélie. Hij is nu 10 maand en kijkt al zo graag in boekjes. Toen ik voorstelde aan Ophélie om de boekjes die hij graag bekijkt, voor mijn blog te recenseren, was ze erg enthousiast. Dus, hier komt hij … onze Jules.

Recensie baby’s eerste Bumba boekjes (set van 3 voor 9,99€)

De boekjes waar ik graag naar grijp zijn de boekjes van Bumba. De kleurtjes springen in mijn ogen! Als mama mij op mijn speelmat laat zitten ‘s morgens neem ik graag even mijn boekjes er bij om te snuisteren. Nu ik 10 maand ben, kan ik ook de dikke kartonnen blaadjes vasthouden en bladeren. Simpele afbeeldingen helpen mij binnenkort met mijn eerste woordjes zoals: ijsje, olifant, beer, trompet. 

Lilliputiens – “Ophélie en co”
Ik ben Jules, net 10 maand oud. Mijn eerste boekje heet “Ophélie en co” een voel- en kijkboekje.Vanaf het moment dat ik kon grijpen, keek ik graag in dit boekje. Andere voelboekjes in stof spraken me minder aan. De boekjes van Lilliputiens zijn uit verschillende stofjes gemaakt en hebben zoveel details waardoor het steeds opnieuw zeer leuk is om naar te kijken en aan te voelen. Heel goed voor mijn fijne motoriek. Het leuke is ook dat mijn mama “Ophélie” heet. Een leuke extra toets.
Ophélie en co neemt mij mee op wandel door de kinderboerderij waar ik verschillende diertjes tegen kom: een koe, schaap, varkentje.https://www.lilliputiens.be/be/nl/22-ons-speelgoed

Dank je, lieve Ophélie, voor die twee mooie boekentips voor onze allerjongsten. We zullen Jules blijven volgen terwijl hij zijn smaak voor boeken verder zal ontwikkelen.