Geef een prentenboek cadeau : Kikker is Kikker

Kikker kon zwemmen en springen als de beste. Maar hij kon niet vliegen, zoals Eend. En niet lezen, zoals Haas. En geen taarten bakken, zoals Varkentje. “Natuurlijk niet,” zei Haas. “Want jij ben een kikker. En wij houden van je zoals je bent.”

Kikker is Kikker van Max Velthuijsverschijnt op 5 april 2019.  Je kan hem kopen in de boekhandel voor €2.
‘Kikker is Kikker is een oer-Hollands prentenboek van onze grootste illustrator en schrijver Max Velthuijs, met een waardevol thema: je bent mooi zoals je bent. Een prentenboek dat op de nachtkastjes van alle kinderen thuishoort.’ – Martha Baalbergen, voorzitter Stichting Geef een boek cadeau. 

Hoe bereiken we alle kinderen? Door te geven!
Voor een heel klein bedrag zijn de boeken te koop in de boekhandel, om cadeau te geven aan jezelf of een ander. Door de nadruk te leggen op ‘geven’, hoopt de stichting alle kinderen te bereiken – ook de kinderen die, om wat voor reden ook, thuis geen boeken hebben.


Auteur/illustratorMax Velthuijs  Character/serie:Kikker   Uitgeverij: LeopoldTaal: NederlandsAantal pagina’s:  32 Publicatiedatum: 10-08-2015 Tags: 0 – 1.5 jaar, 1.5 – 3 jaar, 3 – 5 jaar, Fictie, Dieren & natuur, Kikkers & padden, Emoties & gevoelens, Vriendschap, Nieuwe ervaringen, Zelfvertrouwen, Kikker, PrentenboekenBoek €12,50 ISBN: 978-90-258-6841-3 E-book €7, 99ISBN: 978-90-258-6562-7

Het is een heerlijk boek om in te kijken met kleurrijke tekeningen en een leuk verhaal. Blijf steeds jezelf! De anderen appriciëren je ook zo. Zoals we gewoon zijn, zit er heel wat humor in het verhaal. Elke tekening is net een heel mooi schildertijtje. Je zou elk beeld zo kunnen ophangen in een kinderkamer.

In de boekhandel vind je ook nog heel wat leuke dingen rond Kikker.

Ziezo, genieten maar !!!