De Boekenbeurs 2020 online

We hebben en vreselijke periode achter de rug en zijn er helaas nog lang niet van af. Deze keer hebben we een menselijkere lockdown gekregen. Natuurlijk niet voor iedereen. Er zijn heel veel mensen die het nu ook heel zwaar krijgen. Laten we hen zoveel mogelijk steunen door in ons huis te blijven en lokaal te kopen. Wat de politici nu wel begrepen hebben, is dat we niet enkel voeding voor ons lichaam nodig hebben, maar ook voedsel voor onze geest. De geestelijke gezondheid is minstens even belangrijk. Want als het in je hoofd niet goed gaat, dan gaat het hele lichaam eronder gebukt… Daarom ben ik blij dat bepaalde winkels toch openblijven o.a. de boekenwinkels en zeker de bibliotheken. “Mens sana in corpore sano”

Boek.be en de VRT NU hebben de handen in mekaar geslagen om samen zoveel mogelijk boeken en auteurs naar het publiek te brengen. Ze zijn er alvast in geslaagd. Gisteren bekeek ik enkele korte interviews met auteurs die hun boek kwamen voorstellen. Dat vond ik enorm boeiend en interessant. Zo weet je ook waarom ze dit bepaald boek schreven.

In deze rubriek zal ik gedurende de hele boekenbeursperiode zo veel mogelijk boeken als leestip aanbieden. Ik zet er ook telkens de link naar het interview bij.

Veel lees- en luistergenot !!!