Doodle with Bella weer 4 nieuwe filmpjes

Strikjes tekenen is nu eigenlijk niet zo moeilijk, maar het is leuk om verschillende soorten te kunnen maken.

 

Ik heb er dus nog nooit aan gedacht om een “lipstick” te tekenen.  Ik vond het eerst wat zinloos en raar.  Maar uiteindelijk is het iets dat ik bijna elke dag gebruik en eens van dichtbij heb bekeken.  Eigenlijk wel een goeie vondst die lippenstift…

 

Tja, parfum… Dat is ook zoiets dat elke dag van pas komt.  Toch bewonder ik graag de flesjes die ik staan heb.  Af en toe probeer ik eens een nieuwe parfum uit, maar mijn lievelingsparfum blijft toch “J’adore” van Dior.  Rozen en Jasmijn!

 

Wat een leuke en eenvoudige manier om een kleedje te tekenen! Iedereen heeft natuurlijk een “little black dress” in haar kast hangen…  Ik vond het ook leuk om er nog wat bij te fantaseren.  Eentje met kersenbloesems en het traditionele rode jurkje dat passie uitstraalt…

 

En nu aan jouw beurt : aan de slag !!!