Hoera! Mijn blog en ik zijn jarig !

Inderdaad, een reden voor een groot feest! En hoe kan een boekblogger dat beter doen dan met het weggeven van boeken? Ik schreef verschillende uitgeverijen aan en ze waren allemaal heel positief. Ik kreeg een hele reeks boeken om aan jullie weg te schenken.

Maar wat kun je hiervoor doen?

Laat een boodschap achter op mijn fb pagina (danielle gemmel) bij de opmerkingen onder de post “Verjaardagsgiveaway” : stuur mij een leuke en originele verjaardagswens. Zet er ook bij welk boek je zou willen winnen. In een privébericht kun je me dan je adres geven wanneer je gewonnen hebt. Ik stuur je dan het boek op.

Ik kies dan welke boodschap ik het mooist en origineelst vind. Er zijn 16 boeken te verloten !!!

Hier volgen de boeken :

Uitgeverij Ambo/Anthos en Kosmos (VBK België)

Nieuw Amsterdam

Uitgeverij De Fontein / VBK uitgevers

Luitingh-Sijthoff / VBK Uitgevers

Standaard Uitgeverij

Dutch Venture Publishing

Lmbooks.be : (Uitgeverij BBNC (MUS)) en uitg. Altamira (Gottmer groep) en uitg. Q (Singel groep) Deze heb ik dubbel.

Ziezo, ik wens jullie goede inspiratie voor een leuke en originele verjaardagswens. Plaats die dus op mijn fb pagina in de opmerkingen. Er mogen foto’s bij zijn. Veel plezier en tot later.