Doodle with Bella 3 filmpjes

Dit zijn de drie laatste doodles voor februari.  Bella vertelde op fb dat het heel veel werk vroeg om elke dag een filmpje te posten.  Wij vroegen op fb om toch nog te kunnen verder doodlen met haar.  Ze heeft nu gemeld dat ze wekelijks een filmpje zal posten op de vrijdagavond.  Leuk !!!  Dus we doen verder.  Dat doodlen is voor mij echt een soort meditatie.  Ik teken graag en neem dan even de tijd om rustigweg haar filmpje te volgen.

 

Het is leuk om verschillende kantwerkjes te maken.  Het is wel fijn werk.

Die popcorn vond ik heel leuk om te tekenen.  Ik kreeg er zo’n zin in, dat ik er thuis heb klaargemaakt.  Wanneer ik met mijn metekindje Loes naar de cinema ga, dan nemen we ook altijd een grote doos popcorn.  Mmmm, lekker!

Dat is toch één van de lekkerste dessertjes : aardbeien in een chocoladedip.  Er is eentje met witte chocolade, eentje met melkchocolade en eentje met donkere.  Krijg je al zin?  Is niet moeilijk te maken.  Ik zal er deze zomer ook klaarmaken…