Tea & Books : zaterdag 24 maart en zondag 25 maart

foto van Danielle Gemmel.

MRT24

Tea & Books (ook op zondag 25 maart)

 De Theeroos : Zwarte Paard 19, 8730 Oedelem
Inschrijven : danielle.gemmel@gmail.com
Hou je van een warm kopje thee met iets lekkers erbij? Lees je graag? Hou je van een gezellige babbel rond een goed boek?
Kom dan naar de English Afternoon Tea op 24 maart/ 25 maart om 14.00u met het boek dat we gelezen hebben :

” Ikigai ” van Héctor García en Francesco Miralles
We houden een interessante boekenbabbel en ontdekken ondertussen de lekkerste Japanse thees. Je proeft er fingersandwiches, de heerlijkste zelfgebakken scones en homemade cake erbij.
Je kan het boek bestellen via de directe link van Standaard Boekhandel en thuis laten toekomen : https://www.standaardboekhandel.be/seo/nl/boeken/psychologie/9789022578452/francesc-miralles-hector-garcia/ikigai

“Waar kom jij ’s ochtends je bed voor uit? Ontdek de geheimen van het Japanse eiland Okinawa, waar het grootste aantal gezonde honderdjarigen ter wereld woont.

Volgens de Japanse traditie heeft iedereen een ikigai, een reden van bestaan. Het is één van de geheimen van een lang, tevreden en gezond leven, zoals de inwoners van Okinawa het leiden. Op dit Japanse eiland wonen meer gezonde en actieve honderdjarigen dan waar ook ter wereld.”

“García en Miralles kregen inzicht in wat de Japanners eten, hoe ze bewegen, werken en omgaan met anderen. En hoe het vinden van je ikigai betekenis geeft aan je leven en je laat zien hoe je honderd jaar in topvorm kunt leven. Dit boek helpt je om je eigen ikigai te vinden en vertelt over de Japanse filosofie die zorgt voor een gezond lichaam, geest en ziel.”

Ben je geen grote lezer, maar wil je deze leuke namiddag toch meemaken, kom dan gerust af. Misschien krijg je daarna zin om het boek te lezen.

Graag inschrijven via mail : danielle.gemmel@gmail.com
De plaatsen zijn beperkt tot 15.
Kostprijs per persoon : € 35 op
rekeningnummer BE12 3770 6833 2392

Save the date : 15/16 september : “De Theeroos” van Jennifer Donnely.

Hartelijk welkom

Met veel thee- en boekengroetjes,

Danielle van Booksandwords en Valérie van De Theeroos

 

 

Je kan de foto’s bekijken van onze eerste keer op : Tea & Books : eerste keer