Het geschenk van Happiness

Holly Martin

Wanneer kerstliefhebber Ruby de kans krijgt om een winkeltje in Happiness te runnen dat het hele jaar kerstspullen verkoopt, hoeft ze niet lang over dat aanbod na te denken. Haar beste vriendin Willow woont er ook en tijdens Ruby’s bezoek in de zomer is ze al verliefd geworden op het kustdorpje. Maar ze is die zomer niet alleen gevallen voor het dorpje. De charmante kunstenaar Jacob maakte haar tijd in Happiness ook heel bijzonder. Ruby probeert zich te focussen op haar winkeltje, maar dat is nog niet zo makkelijk…

‘Het geschenk van Happiness’ is het hartverwarmende tweede deel van de Happiness-serie van Holly Martin.

 • Productcode (EAN): 9789020539431
 • Verschijningsdatum: 17/11/2020
 • Aantal bladzijden: 270
 • Uitgeverij: Z&K
 • Reeks: Happiness-serie
 • Nummer in reeks: 2
 • Prijs : € 17,50

Over het boek :

Dit is het vervolg op “Het dorpje Happiness” dat ik een tijdje geleden las. Alweer een schot in de roos. Het verhaal gaat over het koppel dat elkaar op het einde van het boek leerde kennen. Je bent weer gemakkelijk mee want de personages Willow en Andrew, Lottie en Poppy komen er ook vaak in voor. Daarbij zie je hoe het met Willow en Andrew verder gaat. Net een feuilleton. De gemoedelijke taal en de leuke dialogen zijn eenvoudig om te lezen. Echte feelgood-lectuur. In de recensie van “Het dorpje Happiness” schreef ik dat ik er graag zou willen wonen. Wel, dat is zeker nog niet veranderd. Dit is echt een plaats om gelukkig te zijn. Een droomdorp! Het is dan ook gezellig wegdromen in dit boek. Na de epiloog vind je een “brief van Holly.” Daar bedankt ze, ons, de lezers. Maar ze vraagt je ook om op haar website een kort berichtje te plaatsen over wat je van haar boek vond. Ik vind het heel tof dat ze contact wil met haar lezers. Ik zette dus ook een berichtje op haar website en ze antwoordde heel vlug terug. Echt leuk! (Mijn berichtje vind je in de recensie van het eerste deel hieronder.) Eigenlijk had ze nog een derde boek kunnen schrijven met een koppeltje dat elkaar terugvindt op het einde van boek 2… Ik zal het haar eens schrijven… Je weet nooit!

Enkele quotes :

p. 78 : Als je je verleden kunt loslaten, hoeft wat er gebeurd is, geen invloed op je toekomst te hebben.

p. 204 : Ik wil niet dat ik op een dag met spijt op mijn leven terugkijk. Je moet de dingen zien te vinden die je gelukkig maken en daar vervolgens al je tijd in stoppen.

Over de auteur : zie de recensie hieronder van deel 1

Voor wie graag een reeks leest, komt er een nieuwe uit : De zussen van Jewel Island-serie. Dit eerste deel verschijnt in mei 2021.

De heerlijke feelgoodroman ‘Het familiehotel van Sapphire Bay’ van Holly Martin gaat over Aria, die al haar hele leven op Jewel Island woont. Zelfs toen haar zussen Clover en Skye vertrokken, bleef zij achter bij haar vader om te helpen met het runnen van het familiehotel. Een jaar na hun vaders dood, is Aria genoodzaakt om het hotel te verkopen. Als de knappe Noah, een man die veel hotels opknapt, die zomer op Jewel Island verblijft, lijkt het een geschenk uit de hemel. Aria wil de relatie graag professioneel houden, maar Noah heeft een geheim dat Aria’s hele leven op z’n kop zal zetten.

Holly Martin, bekend van haar Happiness-serie, komt met een fijne feelgoodroman waar je helemaal bij weg kunt zwijmelen. ‘Het familiehotel van Sapphire Bay’ is het eerste boek in Holly Martins feelgoodserie de Zussen van Jewel Island en is perfect voor de fans van Lucinda Riley, Nicola May en Jenny Colgan.

 • Productcode (EAN): 9789020541021
 • Verschijningsdatum: 11/05/2021
 • Aantal bladzijden: 320
 • Uitgeverij: Z&K
 • Reeks: Zussen van Jewel Island
 • Nummer in reeks: 1
 • Prijs : € 15