How to draw a reindeer

Lulu Mayo

Leer hoe je schattige kerstcreaties kunt tekenen in Lulu Mayo’s unieke en eigenzinnige kawaiistijl, met eenvoudige vormen en gemakkelijk te volgen stappen. Van een vrolijke kerstman en een springend rendier tot een stijlvolle sneeuwpop en een schaatsend roodborstje, er is heel veel feestelijk plezier te beleven bij het schetsen van Lulu’s schattige personages. Met in totaal 30 stapsgewijze projecten, plus extra tekenactiviteiten en creatieve prompts, zal dit boek gegarandeerd de verbeelding van de lezers prikkelen en ze voorbereiden op de feestdagen.

  • Productcode (EAN): 9781789292435
  • Verschijningsdatum: 29/10/2020
  • Aantal bladzijden: 64
  • Uitgeverij: Michael O’mara Books Ltd
  • Afmetingen: 229 mm x 179 mm
  • Prijs : € 9,95

Een reuzeleuk boekje ! De grappige tekeningen worden steeds in 5 stappen gemaakt. De werkwijze is heel eenvoudig getekend en uitgelegd. Het is in het Engels maar dat is zeker geen probleem. Het zijn de tekeningen die spreken. Op de linkerkant krijg je het stappenplan en op de rechterkant mag je zelf creatief aan de slag. Dit stimuleert je eigen creativiteit. Je hoeft dus echt niet te kunnen tekenen. Als je de stappen volgt, krijg je vanzelf een mooie tekening. Echt magisch! Lulu is gekend voor haar grappige en eenvoudige tekeningen. Ze heeft al heel veel boekjes uitgegeven met allerlei tekeningen. Ook maakt ze graag kleurboeken. Ze zijn steeds heel grappig.

Over de auteur :

9759875024964 (1) .jpg

De in Londen gevestigde illustrator Lulu Mayo is hartstochtelijk toegewijd aan dagdromen in de fantasiekunstwereld waar mysterieuze wezens leven. Ze begon haar studie in het bedrijfsleven voordat ze zich realiseerde dat ze op haar gelukkigste manier tekende in plaats van cijfers te kraken. Dit bracht haar ertoe om een ​​master in illustratie te volgen aan Camberwell College of Arts, University of the Arts London.

https://www.lulumayo.com/

https://www.lulumayo.com/lulumayo

A Million Cats is een kleurboek ontworpen voor kattenliefhebbers van alle leeftijden. Zijn humor en schattige charme zullen zowel kinderen als volwassenen aanspreken en een ontsnapping bieden aan het hectische moderne leven naar een ontspannende wereld van eigenzinnigheid en verbeeldingskracht. Binnenin bevinden zich meer dan 30 spreads van onconventionele en excentrieke poesjes, versierd met stressverlagende Japanse patronen en motieven, waaronder kersenbloesem, golven, tempels en nog veel meer. Een prachtige folie omslag maakt dit een luxe cadeau.

Ik leerde haar kennen door haar prachtig boek over sterke vrouwen met hun katten. Hieronder vind je de recensie die ik reeds een tijd geleden maakte. Een supertof boek vooral voor wie van katten houdt.

Hieronder vind je mijn recensie :

En nog enkele leuke bladzijden uit het boek :

And last but not least : my lovely cat Figaro !!!

Veel lees- en tekenplezier !!!