Mijn handletteringavontuur (Deel 13)

In deze aflevering heb ik enkele leerrijke filmpjes geplaatst die ik op youtube gevonden heb.  Om je te tonen dat je heel veel mogelijkheden en voorbeelden kunt vinden.

Hoe teken je Bubble Letters?  Een leuk en praktisch filmpje!

 

 

Hieronder zie je hoe gemakkelijk je doodles kan tekenen om woorden een extra dimensie te geven.  Zo teken je als het ware de woorden.  Toen ik nog les gaf, begon ik mijn W.O.-lessen altijd met een grote doodle in het midden van mijn bord.  Dat vonden de kinderen heel leuk.  En dan maakten we een grote woordenspin om het thema te bekijken.

Doodles zijn zo leuk!  Je vindt ze overal.   Als je op straat of in een tijdschrift goed kijkt, zie je veel doodles.  Soms teken ik ze vlug in mijn notaboekje.  Dat heb ik altijd bij me.

Zo zie je dat er heel veel te vinden is op youtube.  Ik hoop dat je genoten hebt van de filmpjes en dat je er echt zin in hebt gekregen.

Volgende keer toon ik  weer enkele van mijn werkjes.