Aftellen tot Kerstmis : 15 december

Dag 15 van de adventskalender

Vandaag mag ik een winters theetje drinken : ‘Winter Mood,’ een gezondheids infusie met als smaak rozemarijn, kaneel en peper. Ik ruik de kaneel en de rozemarijn al goed. Wanneer ik het proef, krijg ik een pittige smaak. Dat zal wel wat aan die peper liggen. Dank je, Thelene. En natuurlijk ook Tealicious voor mijn mooi kopje.

Het boekje gaat over ‘Het Kind van de Gruffalo.’ Het is een leuk verhaal dat je hieronder zal kunnen beluisteren en bekijken. In het boekje vind je het liedje op rijm.

Ik vond nog een oud filmpje met het liedje gezongen door Julia Donaldson zelf met haar man.

En nu de happy stone van vandaag :

Ditmaal is het de welbekende Snoopy. Al van sinds ik klein ben, ben ik grote fan van Snoopy. Ik las heel graag de gekke mopjes en de avonturen met Peanuts.

Peanuts - Wikipedia
How to watch 'A Charlie Brown Christmas,' airing this week on on PBS and  Apple TV - masslive.com

Tot morgen ! En een fijne dag !