Binnenkort adventskalender Happy Stones

Dit zijn de eerste vier happy stones voor mijn adventskalender. Ik ben er vroeg aan begonnen omdat ik niet steeds tijd heb om eraan verder te werken. En ik moet ze ook nog vernissen. Er zullen er 24 zijn die ik telkens op de blog zal plaatsen met een kort tekstje erbij. Dit kan je dan samen met je kindje of kleinkindje bekijken en lezen. Maar dat is niet het enige. Ik zal die steentjes samen met mijn kleindochtertje Free tijdens de wandelingen ergens neerleggen. Die kunnen dan iemand blij maken, wat de eerste bedoeling is. Wat ook kan, is dat je die steentjes kan laten zwerven en ergens anders gaat leggen. Je kan dan op facebook een foto plaatsen van jou met je gevonden steentje en @happystonesbelgium #danielle123 erbij typen. Daarbij zet je ook de plaats waar je het gevonden hebt en dan opnieuw zelf gelegd hebt. Zo kom ik te weten of je mijn happy stone gevonden hebt. Maar dat hoeft niet echt… het belangrijkste is dat je er blij mee bent. Je kan het ook gewoon aan iemand wegschenken; iemand die op dit moment een opkikkertje nodig heeft.

Tot gauw !!!

Hieronder zijn ze reeds vernist. Ik werk nu verder aan de rest.