Books & Brunch

Gevel Books & Brunch
Gevel Books & Brunch

Beschrijving : de combinatie van verschillende soorten ontbijt, lichte lunches (salades, sandwiches en seizoensspecials) en onze tweedehands boekenwinkel schept een ontspannen atmosfeer.  We houden ervan mensen te verrassen met smakelijke en gezonde voeding.  Organische en vegetarische opties zijn altijd mogelijk.  Op onze drankenkaart staan : versgemalen koffie, latté, capuccino, verse thee, in huis gemaakte limonade en ice-tea…   De boeken zijn een mix van alle genres van non-fictie en fictie.  Je vindt er ook Engelse en Franse boeken.  We bieden ook WIFI en oplaadpunten voor je laptop, telefoon en tablet.  Tot gauw in Books & Brunch!     Gesloten tijdens de schoolvakanties.

Eigen ervaring : Ik was er een tijdje geleden met Chantal Vandenberghe, die jullie ook nog zullen leren kennen in één van mijn volgende interviews.  Het is een hele aangename ervaring.  Zo gezellig zitten tussen al die mooie boeken. Je hebt het gevoel dat je thuis zit in je woonkamer.  De bediening is heel vlot en de mensen zijn er zeer vriendelijk en geven graag uitleg over de maaltijden.  Alles is er even lekker en verzorgd.  Een echte aanrader!

Waar ? Garenmarkt 30, 8000 Brugge

Openingsuren : maandag – vrijdag : 9.00 – 15.00

zaterdag en zondag gesloten

Info : tel.: 059/70.90.79

info@booksandbrunch.be      /    www.booksandbrunch.be

 

Interview Books & Brunch

Wat was de aanleiding om deze zaak te beginnen?

Twintig jaar geleden bezochten we Antigua Guatemala en zagen daar de Rainbow Reading Room, een boekencafé. Gezien we allemaal (heel onze familie) behoorlijke boekenliefhebbers zijn, wilden we al altijd iets dergelijks beginnen. Ons dagelijks brood verdienen met iets dat we leuk vinden…

Hoe lang bestaat het al?
4,5 jaar

Wat bieden jullie aan?
We hebben verschillende ontbijtformules die van 9 tot 15u verkrijgbaar zijn en salades/belegde boterhammen/ croques voor de lunch alsook specials van zowel eten en drinken. En boeken, véééééél boeken….
Waar halen jullie je boeken vandaan?
Wij kopen onze boeken van mensen die ze binnenbrengen. We maken wel een strenge selectie : enkel de beste boeken zijn goed genoeg! Er komen er wekelijks bij…

Zijn de boeken te koop? Hoe werkt het?
Alle boeken zijn te koop tegen schappelijke prijzen (3 – 5 euro voor een roman.)
Leer je op die manier ook andere zaken kennen?
We gaan graag eens kijken bij onze collega’s

Ik wil graag Jos Deroo en Tabitha Ackaert bedanken voor hun vriendelijk onthaal en het beantwoorden van mijn vragen.