Writing to me

 

Deze week geef ik jullie deze gedachte mee :

Writing to me,

is simply thinking through my fingers. 

(Isaac Asimov (1920 – 1992)

Is dat niet mooi gezegd?  Denken langs je vingers om…  Je gedachten eerst onder woorden brengen en ze dan correct en mooi neerpennen.

 

2 antwoorden op “Writing to me”

  1. Hallo Danielle, via Dani van Doorn (schrijfster van Pipa en facebookvriendin) kwam ik op je site. Met veel plezier je recensie gelezen van Pipa en over je reis naar Japan. Het toeval wil dat wij in september naar Japan zijn gereisd voor de reis van ons leven! Veel uit je blog was herkenbaar. Wij zijn ook in Kyotho, Nara en Osaka geweest. Ik vond Japan een fantastisch land waar ik met erg veel plezier aan terugdenk en soms naar terug verlang. Net als Dani ben ik een schrijfster en heb een boek geschreven:
    Vincent was onze broer. Hoofdpersonen zijn de drie zussen van Vincent van Gogh: Anna, Lies en Wil. Drie geëmancipeerde dames die veel meemaken. Ik zou graag willen dat het boek ook in Belgie in de bibliotheken ligt en in de winkels. Ik snap natuurlijk wel dat iedere schrijfster dat wil. Het ‘goed gedaan,’ van de lezer is het applaus waar de schrijfster naar verlangt. Maar hoe weet die lezer, Vincent was onze broer te vinden?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *