Aftellen tot Kerstmis : 19 december

Dag 19 van de adventskalender

Gisteren zag ik deze leuke sneeuwman op internet. Daar haal ik veel inspiratie voor mijn happy stones. Ik vond hem grappig en nog gemakkelijk over te tekenen. Hij heeft een pakje bij. Wat zou daar in zitten? Heb jij al je pakjes al klaar? Ik bijna. Nog enkel wat pralines halen, maar die wil ik vers hebben. Dit jaar hebben we weer een Secret Santa gedaan met ons gezin. Is goed omdat we dan een ‘ digitaal briefje’ trekken. Zo kan je iets heel persoonlijks kopen voor die persoon. Ik kijk ernaar uit om die pakjes te geven en het mijne te openen. We zullen weer een hoop plezier hebben samen.

Hieronder vind je drie grappige tekenfilmpjes voor onze kleinsten :

En nu tijd voor een lekker theetje van Thelene : ‘Orange Cookie’ is een groene thee met de smaak van vanille en sinaasappel. Inderdaad, ik smaak heel goed de sinaasappel en in de nasmaak zit het koekje. En natuurlijk in mijn kopje van Tealicious.

Het boekje is een doeboekje over het verhaal van ‘Het Kind van de Gruffalo.’ Leuke spelletjes!

Fijne zondag nog !!!