Over borsten

Leen Steyaert

Hoe hou je je borsten gezond? Het is een vraag waar je misschien nooit echt over nagedacht hebt, omdat je er nooit problemen mee hebt gehad en omdat je ze gewoon beschouwt als onderdelen van je lichaam. Veel vrouwen hebben echter een haat-liefdeverhouding met hun borsten: ze voelen zich ongemakkelijk met hun borsten of hebben een echt ‘borstencomplex’.

En toch is het zo belangrijk dat je zorg draagt voor je borsten – al vind je daar in de literatuur weinig over terug. Hoog tijd om daar verandering in te brengen.

In dit boek focust menopauzeconsulente en borstweefseltherapeute Leen Steyaert op het welzijn van je borsten. Ze staat stil bij de anatomie van de borst en vertelt je wat een goede borsthygiëne inhoudt. Je leert meer over de verschillende borstaandoeningen die er bestaan, en hoe je ze kunt voorkomen of (laten) behandelen.

Maar bovenal leer je tijdens het lezen van dit boek hoe je van je borsten kan houden. Want borsten zijn voor een vrouw iets om fier op te zijn, niet iets om je over te schamen. Door een intiemere band met je borsten op te bouwen, zullen ze steviger en gezonder worden. Dit boek zal dan ook voor jou een ware ‘ontboezeming’ worden!

  • Productcode (EAN): 9789463832151
  • Verschijningsdatum: 6/10/2020
  • Aantal bladzijden: 220
  • Uitgeverij: Van Halewyck
  • Prijs : € 22,50 (20,25 Promotie feest van het boek)

https://www.vrt.be/vrtnu/a-z/boekenmarathon/11-november/boekenmarathon-s11-novembera20/

Een boek over hoe je je borsten gezond kunt houden. Interessant weetje over de bh’s met beugel : Die beugels snoeren teveel af en zo kunnen de toxines in je borsten niet afgevoerd worden. Bekijk het interview om meer te weten. Echt heel interessant voor zowel jong als oud(er).