Het mooiste babycadeau

Hartverwarmend en zo lief !!!

Lieve vrienden, Bernard en ik zijn vrijdag 26 februari grootouders geworden!!! Onze kleindochter is dan geboren. Ik kan me geen mooier verjaardagsgeschenk voorstellen : twee dagen voor mijn verjaardag! We zijn voor altijd heel erg verbonden met mekaar. Ze is een heerlijke baby met vele donkere haartjes en grote blauwe kijkers. Door miss corona heb ik haar nog niet kunnen zien en vasthouden, maar dat komt wel. Ik heb al wat foto’s en filmpjes van haar. Dat is genieten. Binnenkort geef ik haar haar eerste boekjes… en dan zijn we vertrokken voor een heel lang verhaal… haar levensverhaal zal een boeiend pad zijn vol prachtige hoofdstukken van geluk en af en toe ook eens een minder leuk moment, maar dan zijn wij er om haar te helpen. Ik wens haar een leven lang veel liefde en genegenheid. Moge ze alle kansen krijgen en ook grijpen om een toffe, lieve en gelukkige meid te worden. Haar ouders, onze zoon Sébastien en schoondochter Janne zijn alvast heel goed begonnen met het liefhebben van dit wondertje. Ze doen dat schitterend !!!

Dit is haar eerste boekje van mij : Raad eens hoeveel ik van je hou… Vergezeld met een zacht konijntje dat rammelt. Zo zal ze altijd weten hoeveel wij van haar houden en dat ze o zo welkom is.

Dit is echt een leuk, lief boekje over hoeveel je van iemand kan houden. Hazeltje moet naar bed en om dit moment wat tegen te houden, vraagt hij aan Grote Haas om te raden hoeveel hij van hem houdt. Op verschillende manieren willen ze beiden aan mekaar tonen en zeggen hoeveel ze van mekaar houden. Dit zijn de mooiste liefdesverklaringen die ik ken. Daarom is dit haar eerste boekje van mij. Ik wens haar veel boekenplezier in haar leven. Boeken zijn al heel mijn leven grote geluksbrengers die mij op mijn pad hebben geholpen. Zowel fictie als non-fictie, elk boek had zijn betekenis op het goede moment. Een boek is als een hele goede vriend die je niet in de steek laat en die je steeds vooruit helpt.

  • Productcode (EAN): 9789047700135
  • Verschijningsdatum: 19/01/2015
  • Uitgeverij: Lemniscaat B.V., Uitgeverij
  • Afmetingen: 158 mm x 188 mm
  • Gewicht: 409 g
  • Leeftijd: Peuters, 4 tot 6 jaar
  • Prijs : € 11,99

‘Grote Haas, kom eens hier met je oren.
Ik moet je iets héél belangrijks vertellen.
Raad eens hoeveel ik van je hou?’

Hazeltje en Grote Haas willen elkaar graag laten zien hoeveel ze van elkaar houden. Telkens als Hazeltje iets bedacht heeft, doet Grote Haas daar nog een schepje bovenop.

Raad eens hoeveel ik van je hou behoeft geen enkele introductie meer. De manier waarop Hazeltje en Grote Haas proberen uit te leggen hoeveel ze van elkaar houden heeft al miljoenen mensen betoverd.

Een prachtig uitgevoerd kartonboek voor iedereen: als geboortecadeautje, Valentijnsgeschenk, voor kinderen, ouders, grootouders, verliefden, geliefden en al die anderen van wie je zoveel houdt – tot aan de maan en weer terug.