Nog een beetje handlettering

Deze maakte ik een tijdje geleden. Gevonden op instagram. Daar vind je hele mooie voorbeelden. Ik vond het een mooie quote. Wat is een huis zonder liefde? Ik heb altijd gezorgd dat het thuis gezellig was en rustig voor de kinderen, zodat ze graag naar huis kwamen. En dat blijven ze (nu ze volwassen zijn) nog steeds graag doen.

Maart is al goed gestart. We zijn al halverwege. Ik hou van fijne tekeningen. Soms is de eenvoud mooier dan het drukke… Het geeft al een beetje een lentegevoel.

Een nieuwe maand, nieuwe kleuren en leuke figuurtjes. Gemakkelijk te tekenen. Prettig om in te kleuren.

Ik hou veel van bijtjes en hommels. In de lente en in de zomer spelen ze een grote rol in onze tuin. We planten steeds de nodige bloemen en struiken om hen aan te trekken. We hebben ook een bijenhotel. Ik vond een mooie quote die daar bij paste. De mooie dagen moet je zelf maken. M.a.w. vraagt een beetje inspanning.

Een tijdje geleden kocht ik een leuk klein boekje : Kawaii leren tekenen. (Zoals ze veel doen in Japan!) Teken net als Sarah grappige en schattige dieren en dingen, bijvoorbeeld : sappige vruchten, een lieve leeuw, een mini-bikini, een geest uit een wonderlamp, herfstbladeren, zeesterren, bloeiende bloemen, allerlei lekkere snacks … en nog veel meer. Ik volg Sarah al lange tijd op Youtube.

Sarah Alberto is de vrouw achter het YouTube-kanaal “Doodles by Sarah.” Sinds 2015 maakt ze voor een groep volgers video’s van haar creatieve tekeningen van alledaagse dingen. Ze woont in Sidney, Australië, met haar man, twee kinderen en hun kat. Sarah staat ook bekend als @sarazorel op Instagram.Met deze simpele maar grappige tekeningen als voorbeeld ben je in no time verslingerd aan deze tekenstijl. Ook leuk voor de kinderen en kleinkinderen. Leren tekenen in stappen.

Veel plezier ermee !!!