De Postbar in Brugge

Langestraat 82

Vandaag ging ik heerlijk lunchen in de Postbar met mijn vriendin Katrien. Het was haar idee en ik moet zeggen dat het een succes was.

Een gezellig eethuis met een vintage touch. Het koppel dat ons ontving was heel sympathiek en ze maakten graag een babbel met ons. Toen we binnenkwamen, hebben we eerst wat rondgekeken. Er was zoveel te zien : een warm interieur zowel beneden waar je kon eten en een trapje naar boven waar er gezellige rieten zeteltjes stonden. Zo kan je daar met een koffietje of theetje bijkletsen. Het is een speciale bar : je kan er een kaartje kopen, iets opschrijven en bij hen posten. Zij zorgen dan voor de rest. Zo stimuleren ze opnieuw het schrijven van kaartjes en brieven. Ik vind dat een super idee ! Ikzelf schrijf zeer graag kaartjes en brieven. Ik koop graag leuke en gepaste kaartjes en schrijf ook nog graag eens een brief op een mooi velletje papier.

Er is een gevulde menukaart voor ontbijt, brunch en lunch. Wat mij opviel en vooral blijmaakte, was de kaart met grote theekeuze. Zoveel lekkere soorten en ook heel verse thee zoals gember/citroen en muntthee.

Wat ook heel interessant te weten is, is dat ze rekening houden met je allergie. Er is een hele lijst van Allergenen die ze aanduiden bij de etenswaren. Zo weet je wat erin zit.

Ik at een quiche met courgette – broccoli en pastinaak samen met een gemberthee met citroen. Dat smaakte heerlijk. Als dessert hadden we elk een halve brownie en een halve vlaai. We wilden dat eens proeven en deelden die in twee. Allebei heel lekker bevonden.

Na het eten hebben we dan onze ronde gedaan om wat kaartjes te kopen. Zulke leuke en grappige kaartjes : bv. van Fien en van Marloes De Vries. Kaartjes voor gelijk welke gelegenheid, echt een grote keuze.

Samen op de foto met hele lieve en warme mensen.

Ik kocht er ook wat leuke kaartjes en washitape :

Op facebook vind je de Postbar : www.facebook.com/postbarbrugge/

P.S.: Op 30 januari is er een poëzie-avond voor gedichtendag maar het is reeds volzet. Ik ga er naartoe met mijn vriendin Inge en zal daar ook een verslagje van maken. Ik kijk ernaar uit.