Interview in de krant …

Deze keer werd er van mij een interview afgenomen. Wat deed dat raar… Oja, vroeger toen ik nog juf was, heb ik een paar keer enkele vragen van leerlingen mogen beantwoorden. Dat vond ik altijd heel leuk. Een gezellige babbel met die kinderen. Maar deze keer was het toch wat anders. Het ging over mijn leven, mijn dromen, mijn passies, kortom over mezelf.

In februari werd ik door Christine Willaert gesmst voor een interview. Ik voelde mij vereerd dat ze dat wou doen. We spraken af op vrijdag 1 maart. Dat was de dag na mijn verjaardag! Ik voelde mij nog in die stemming. Ik had dus wat taartjes gehaald en lekkere thee gezet. Toen ze binnenkwam, klikte het direct. We gingen in de warme veranda zitten en ze stelde mij enkele vragen. Algauw was ik goed vertrokken met vertellen. En Christine maar noteren… Dan zijn we wat foto’s gaan maken in de tuin en nam ze er ook nog enkele binnen. Toen hebben we op ons gemak de taartjes gegeten. Tussendoor babbelden we gewoon verder. Was echt heel gezellig.

En zie hier het resultaat : (voor degenen die de krant niet konden kopen)

Ik zou er nog graag bijzetten dat ik hou van vele soorten literatuur : eigentijdse romantische fictielectuur door en voor vrouwen, historische romans zoals die van Jane Austen, Santa Montefiore, Cristina Caboni, en dan verder Paulo Coelho, Arthur Japin, Denis Thériault, Dirk De Wachter, de empathische boeken van Gaby Rasters en Mia Farnwood. Ik lees graag nieuwe auteurs. Ook lees ik regelmatig kinderboeken en young adults. Sinds een tijdje ben ik ook actief op instagram waar ik vooral illustratoren, auteurs en kunstenaars volg. Af en toe lees ik ook manuscripten mee. Dat is heel interessant. Ik heb ook tijdens vorige boekenbeurs in Antwerpen een Meet & Greet gehad met Santa Montefiore. Dat was voor mij een droom die uitkwam want ik ben een grote fan van haar. Ik heb reeds al haar boeken gelezen. Het begon met De Franse Tuinman. Zo mooi …

Indien je iets meer wilt weten over onze reis naar Japan, daar staat er heel wat van op mijn blog.

Zo kennen jullie mij weer wat beter. En wanneer jullie mijn blog blijven volgen, zullen jullie af en toe wat meer over mij en mijn boeken lezen.

Veel liefs en tot later…